Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


OL.dk: Viktor Bromer ny frontmand for danske herresvømmere


08-08-2016 21:30:00:
Af: Anna Birkbak

I et interview til DIF og Team Danmark fortæller Aalborg-svømmeren lidt om sin position i dansk svømning - som en stærk herresvømmer blandt mange kvinder.


I 2014 blev Viktor Bromer (Aalborg Svømmeklub) europamester på 200 butterfly. Det resultat var det stærkeste i dansk herresvømning i mange år.

 

Heroverfor har de danske svømmekvinder skovlet medaljer ind i flere år.

 

Selv tror Viktor Bromer dog ikke, at det har nogen bestemt betydning, at vægten mellem kvinder og mænd i dansk svømning har nogen betydning. Han håber derimod, at han kan lede en ny generation af danske herresvømmere i verdenseliten i de kommende år.

 

Det fortæller den stærke Aalborg-svømmer i et interview til OL.dk.

 

- Jeg tror, at det er tilfældigt, at talentmassen har ligget hos kvinder i den årrække. Før dem har vi haft en masse dygtige herresvømmere, og nu er jeg så den næste i rækken. Jeg håber på, at jeg kan trække flere med op af både jævnaldrende og yngre herresvømmere, så vi kan få en stærk generation, fortæller Viktor i interviewet.

 

Du kan læse hele interviewt på OL.dk

 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.