Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


OL.dk: Viktor Bromer ny frontmand for danske herresvømmere


08-08-2016 21:30:00:
Af: Anna Birkbak

I et interview til DIF og Team Danmark fortæller Aalborg-svømmeren lidt om sin position i dansk svømning - som en stærk herresvømmer blandt mange kvinder.


I 2014 blev Viktor Bromer (Aalborg Svømmeklub) europamester på 200 butterfly. Det resultat var det stærkeste i dansk herresvømning i mange år.

 

Heroverfor har de danske svømmekvinder skovlet medaljer ind i flere år.

 

Selv tror Viktor Bromer dog ikke, at det har nogen bestemt betydning, at vægten mellem kvinder og mænd i dansk svømning har nogen betydning. Han håber derimod, at han kan lede en ny generation af danske herresvømmere i verdenseliten i de kommende år.

 

Det fortæller den stærke Aalborg-svømmer i et interview til OL.dk.

 

- Jeg tror, at det er tilfældigt, at talentmassen har ligget hos kvinder i den årrække. Før dem har vi haft en masse dygtige herresvømmere, og nu er jeg så den næste i rækken. Jeg håber på, at jeg kan trække flere med op af både jævnaldrende og yngre herresvømmere, så vi kan få en stærk generation, fortæller Viktor i interviewet.

 

Du kan læse hele interviewt på OL.dk

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.