Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


SVØM Aktives Æresbevis til to atleter indenfor havlivredning


30-08-2016 19:00:00:
Af: Nora Thomsen

Nu kan aktive i andre af unionens discipliner end svømning gøre sig fortjent til Aktives Æresbevis.


Hidtil har SVØM Aktives Æresbevis været en hæder udelukkende til atleter indenfor den klassiske bassin-svømning. Men dette har Dansk Svømmeunions bestyrelse besluttet at ændre ved. Derfor kan atleter indenfor disciplinerne udspring, synkro, vandpolo, åbent vand og hav- samt bassinlivredning nu også opnå denne hæder, hvis resultaterne vel at mærke er til det. For kravene er hårde. De er beskrevet på Dansk Svømmeunions hjemmeside – gå direkte til siden her.

Med de ændrede betingelser for SVØM Aktives Æresbevis er der to atleter indenfor Havlivredning, som allerede har gjort sig fortjent til hædren.

Det er Katrine Zinck Leth-Espensen og Line Præst Lauridsen for opnået EM guld i disciplinen Board rescue i 2013. Dertil har Katrine også opnået EM-guld i 2015 i disciplinen Board race.

De to atleter modtog SVØM Aktives Æresbevis i forbindelse med afholdelse af DM i Havlivredning ved Hornbæk Strand lørdag den 20. august. Det var direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen, der stod for overrækkelsen.


Katrine Zinck Leth-Espensen (til venstre) og Line Præst Lauridsen ved Hornbæk Strand
med smukke glasvaser netop overrakt af direktør Pia Holmen.

Dermed er listen over modtagere af SVØM Aktives Æresbevis nu oppe på i alt 24 atleter, hvor Katrine og Line er de første ikke-bassinsvømmere til at modtage prisen.


Tillykke til Katrine Zinck Leth-Espensen og Line Præst Lauridsen med hædren.

 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.