Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: Pernille Blumes medicinoplysninger hacket


15-09-2016 10:00:00:
Af: Anna Birkbak

DR skriver i dag, at en russisk hackergruppe har hacket og offentliggjort over 25 atleters medicinske oplysninger, heriblandt danske Pernille Blumes.


Pernille Blume (Gladsaxe Svømmeklub/NTC) er sammen med 24 andre internationale atleter blevet udsat for et hackerangreb.

 

Det skriver DR.

 

Angiveligt har en russisk hackergruppe hacket følsomme og dybt personlige oplysninger på både amerikanske, britiske og tyske atleter fra OL og siden lækket oplysningerne på nettet. Det drejer sig blandt andet om informationer om medicin samt de tilladelser, atleterne har til at bruge de forskellige præparater. Fokus er specielt på, at atleterne er testet positive for de forskellige midler, men at der samtidig også foreligger tilladelser på medicinen.

 

Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige Nora Thomsen udtaler til DR:

 

- Det er naturligt, at hun har det i kroppen, fordi det er et præparat, hun tager, og som hun har lov til at tage. Der er ingen problemer i det overhovedet.

 

Dansk Svømmeunion vil nu undersøge, hvordan oplysningerne er lækket.

 

Læs hele historien på DR

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.