Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Pia Holmen: "Awardshowet skal være med til at begejstre SvømmeDanmark"


17-09-2016 12:15:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Til næste år afholdes der endnu engang et awardshow til ære for dansk Svømmesport, og Dansk Svømmeunions direktør, Pia Holmen, ser frem til eventen, der er tilbage for andet år i træk.


I april måned dannede Cirkusbygningen i København rammen om et brag af en gallafest, da hele SvømmeDanmark for første gang nogensinde var indbudt til Dansk Svømme Award for at hylde svømmere, trænere og frivillige, og til næste år sker det igen. Succesen bliver nemlig gentaget onsdag den 1. februar.

 

Allerede nu er forberedelserne i fuld gang, hvor også billetsalget blandt andet er åbnet. I den forbindelse har SvømmeSport fået fat i direktør fra Dansk Svømmeunion, Pia Holmen, til en lille snak om, hvad de i unionen forventer sig af endnu et awardshow, og hvorfor de vælger at afholde endnu et show. Læs med herunder.

 

Pia Holmen, hvorfor vælger I at afholde et awardshow igen til næste år?

- Det gik så fint sidst, og alle var så begejstrede. Så vi besluttede ret hurtigt, at vi vil gøre det igen. Målet er, at det skal være en årligt tilbagevendende event.

 

- Hvad synes du, fungerede ved sidste awardshow, og hvad ønsker I at tage med jer derfra?

Det var fint at have et samarbejde med Dansk Svømmetræner Sammenslutning. og vi fortsætter samarbejdet med dem. Jeg synes også, at de priskategorier, vi havde, fungerede rigtig godt. Og der bliver meget få ændringer i selve priserne. 

 

- Hvilke ting kan I gøre bedre end sidst? Er der særlige områder, I har fokus på denne gang?

Selvfølgelig er der nogle ting, som skal være bedre. Men det er primært i den praktiske ende. Der skal være bedre styr på, hvem der er værter for de enkelte borde, så vi er helt sikre på, at der er nogen til at tage imod vores gæster. Denne gang bliver OL et tema, og vi vil selvfølgelig glæde os til at præsentere OL-holdet fra Rio.

 

- Vil awardshowet ligne det, vi så sidst, eller vil der være lavet om på visse ting?

Det vil ligne det sidste år, men selvfølgelig vil det være et andet show, hvad angår underholdningsdelen. Og så vil der være fokus på, at vi også får nogle fra svømmemiljøerne til at være med på scenen til uddeling af priserne.

 

- Hvad forventer du af endnu et awardshow? Hvad håber du på til næste år?

Awardshowet skal være med til at begejstre SvømmeDanmark, og så vil vi gerne bruge det til at vise vores anerkendelse af både frivillige, trænere og svømmere. Vi skal være meget bedre til at rose hinanden i dansk svømning. Og det er awardshowet et underholdende middel til. Jeg håber, at klubberne vil bakke op om awardshowet. 

 

- Hvordan er et awardshow som dette med til at sætte fokus på Svømmesporten i Danmark?

Vi har i alt for mange år ikke været gode til at fremhæve alle de gode resultater ved Svømmesporten. Vi er så beskedne, men vi skal lære, at vi godt kan ranke ryggen og glæde os over mange gode resultater, slutter Pia Holmen af.

 

Husk, at det, som nævnt, allerede nu er muligt at købe billet til gallashowet!
Læs den tidligere nyhed herom på SvømmeSport, hvor du kan finde link til billetsalget. 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.