Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Fem NTC-svømmere også med ved Swedish Swim Games


07-10-2016 15:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Det er ikke kun juniorlandsholdet, der i denne weekend er taget til Sverige – også en mindre gruppe NTC-svømmere deltager ved Swedish Swim Games.


I denne weekend løber Swedish Swim Games af stablen, hvor 17 juniorer skal med for at skyde sæsonen ordentligt i gang sammen. Men det er ikke kun juniorerne, der skal ud og konkurrere internationalt i denne weekend.

Cheflandstræner Nick Juba har nemlig taget fem NTC-svømmere med til deres første stævne i sæsonen.

 

De fem NTC-svømmere, der skal med til Swedish Swim Games er:

Amalie Mikkelsen (Gladsaxe Svøm GSC/NTC)

Christina Munkholm (Køge Svømmeklub/NTC)

Daniel Skaaning (STT/VAT-Copenhagen/NTC)

Emilie Beckmann (Tune IF/GTI/NTC)

Sarah Bro (Holbæk Svømme Klub/NTC)

 

Derudover deltager også de to nye NTC-svømmere, Signe Bro (Lyngby Svømmeklub/NTC) og Mathias Rysgaard (Holbæk Svømme Klub/NTC) sammen med juniorlandsholdet.

 

Nick Juba ser frem til stævnet, der for de fem svømmere mest handler om at få skudt sæsonen i gang og se, hvor formen ligger henne:

 

- This is the first meet of the season. We will try out some tactics and implement some race strategies, and above all, of course, we will attempt to see just where they all are fitness-wise, fortæller han og fortsætter om forventningerne til resultaterne og den internationale konkurrence:

 

- Well we are not expecting anything too much results-wise. But I hope the Swedish Swim Games will get them excited about racing again!

 

- I think that it will be all Scandinavians, and mainly Swedish. And no special expectations about placings! But we should always race to win, whatever the event. Competitive swimming is about winning races!

 

Vigtigst af alt understreger cheflandstræneren, at stævnet er til for, at svømmerne kommer i gang med sæsonen og får mærket vandet og konkurrencen igen:

 

- We are getting back into the groove of racing, and trying out and experimenting with different ways of racing, slutter Nick Juba af.

 

Vi følger konkurrencerne her på siden, men husk, at du også kan smutte forbi Livetiming.dk, hvor resultaterne løbende vil komme op.

Stævnet bliver skudt i gang i morgen klokken 10 med de første indledende heats.Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.