Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


"Jeg tog til Swedish Swim Games for at kickstarte min sæson"


10-10-2016 13:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

NTC-svømmeren Daniel Skaaning var med ved Swedish Swim Games i weekenden, og her fortæller han om, hvordan det var at konkurrere igen for første gang siden OL.


I weekenden deltog 17 juniorer og fem NTC-svømmere ved Swedish Swim Games for at få skudt sæsonen ordentligt i gang og for at se, hvor formen ligger henne på nuværende tidspunkt.

 

En af de NTC-svømmere, der var med ved weekendens stævne, var Daniel Skaaning (STT/VAT-Copenhagen/NTC), der personligt også var med for at skyde sæsonen i gang. Daniel har ikke været ude og konkurrere, siden han i august deltog i OL i Rio, men nu var det så tilbage i bassinet. 

 

Han fortæller selv følgende om stævnet:

 

- Jeg tog til Swedish Swim Games for at kickstarte min sæson og endnu en olympisk cyklus. Det var en hård omgang, men jeg er overordnet set meget tilfreds.

 

Det var meget specielt at stille sig op på skamlen første gang efter OL. For bare to måneder siden var det ikke lige det, som jeg havde troet, at jeg skulle bruge en weekend i oktober på.

 

For nylig besluttede Daniel Skaaning sig nemlig for 100% at gå efter OL i Tokyo i 2020, så endnu en sæson blev skudt i gang, hvor masser af nationale og internationale konkurrencer venter, og denne weekend bød også på flotte præstationer hos Daniel, der selv er positivt overrasket over sit niveau på dette tidspunkt:

 

- Jeg var meget overrasket over, hvad jeg kunne holde til og mine tider. Jeg har kun været tilbage i små tre uger og kun på halv tid. Podiepladser er altid bonus, men det ligger efterhånden dybt i mig, at hver gang jeg stiller mig op på skamlen, går jeg efter at vinde.

 

Daniel svømmede sig i weekenden til i alt fem sølvmedaljer i 50 og 100 butterfly, 50 ryg samt 100 og 200 medley. Derudover hentede han også en bronze på 100 fri.

 

Nu gælder det om at fortsætte den gode stil, da det snart gælder VM på kortbane i december, hvor svømmerne tager mod Canada. 

 

- Swedish Swim Games var et kickstart frem mod VM kortbane til december, hvor jeg forhåbentlig er tilbage i rigtig god form igen. Det ser jeg frem til, og det har jeg savnet, slutter Daniel af.

 

Tak til Daniel for interviewet!

 

Du kan se alle resultaterne fra weekendens Swedish Swim Games på livetiming.dk

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

22-01-2018 20:36:13

Landstræner Dean Boles gør status efter weekendens Flanders Speedo Swim Cup i Antwerpen, hvor seks Great Danes deltog. 

 
22-01-2018 19:12:00

Den aarhusianske brystsvømmer, Tobias B. Bjerg, fik sit gennembrud som seniorsvømmer ved EM i Royal Arena.

 
22-01-2018 18:53:00

Esbjerg-svømmeren er af Esbjerg Kommune blevet kåret til Årets Bobler 2017. 

 
22-01-2018 06:39:00

De danske juniorlandsholdssvømmere og svømmere fra Great Danes kickstarter langbane sæsonen i Luxembourg.

 
21-01-2018 13:59:30

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været.