Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Endnu en dansk juniorrekord på tredjedagen ved DJM


12-11-2016 20:30:00:
Af: Johanne Tolstrup

Sigma Swim Birkerøds Thea Blomsterberg har her til aften sat en flot dansk juniorrekord på 200 meter bryst. Læs om rekorden her og om hvad talentansvarlig Thomas Stub fortæller om dagens svømning. 


I lørdagens finaleafsnit ved DM Junior viser de danske juniorsvømmere endnu en gang, at der er masser af fart over feltet ved dette års danske juniormesterskaber i Bellahøj Svømmestadion. Lørdagens finale bød på en masse god svømning og det blev også til en imponerende dansk juniorrekord af Thea Blomsterberg fra Sigma Swim Birkerød.

 

Thea tilbagelagde her til aften de 200 meter bryst i tiden 2.25.41, hvilket er ny dansk juniorrekord med imponerende 2,70 sekunder. Dermed sletter den unge Sigma-svømmer Katrine Holm Sørensens gamle juniorrekord fra 2008, der lød på 2.28.11 og vinder dermed også det danske juniormesterskab på distancen.

 

Stort tillykke til Thea med den flotte rekord!

 

Talentansvarlig Thomas Stub fortæller følgende om aftenens finaleafsnit:

 

- Endnu en god dag med flot svømning og mange gode personlige forbedringer over en bred kam. Bemærkelsesværdigt er i øvrigt, at hele tre drenge klarer kravtiden i 1500 meter fri til de Nordiske Juniormesterskaber – det er længe siden, at vi har haft tre juniordrenge på det niveau på én gang.

 

I morgen går det løs ved sidstedagen af dette års danske juniormesterskaber og SvømmeSport følger naturligvis med i højdepunkterne derfra. Du kan følge hele stævnedagen direkte her samt se resultater fra alle konkurrencedagene her

 

Thea Blomsterberg, Sigma Swim Birkerød.

Foto: Privat.Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.