Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Jeg ser frem til rigtig meget hurtig svømning på Svømmestadion Danmark”


16-11-2016 19:50:00:
Af: Johanne Tolstrup

I morgen går det løs ved dette års DM Senior og elitetræneren i Esbjerg Svømmeklub, Örn Arnarson, ser frem til fire dage med hurtig svømning og til et DM i flotte rammer.


De bedste seniorsvømmere i Danmark mødes fra i morgen, torsdag, i Svømmestadion Danmark i Esbjerg for at kæmpe om eftertragtede podieplaceringer og kvalifikationer til de Nordiske Mesterskaber i Kolding i december.

 

Blandt deltagerne ved dette års danske seniormesterskaber vil der være en hel del svømmere fra Esbjerg Svømmeklub og i den forbindelse har SvømmeSport fanget elitetræneren i netop Esbjerg Svømmeklub, Örn Arnarson, til et lille interview om forberedelser og forventninger til DM Senior:  

 

- Forventningerne til DM er at vore svømmere bliver ved med at udvikle sig og blive bedre til de små detaljer som starter, vendinger og indslag, fortæller Örn.

 

- Jeg forventer, at svømmerne viser frem i deres løb og måske er der et par stykker, som når at kvalificere sig til de Nordiske Mesterskaber i Kolding. Efter et rigtig godt DM Junior, så glæder vi os også meget til at svømme på hjemmebane med vore seniorer, fortsætter Örn.

 

For svømmerne i Esbjerg har efteråret budt på en masse benhård og målrettet træning og de manges timers arbejde i vandet, skulle meget gerne give pote ved denne uges DM:

 

- Vi har trænet meget hårdt og forsøgt at holde teknik under pres, så jeg glæder mig til at se, om ikke vi kan få den del af løbende til lykkes, fortæller Örn.

 

Når startskuddet i morgen lyder ved det første løb til DM i Svømmestadion Danmark, så er det med høje forventninger til både rammerne for DM og til svømmernes præstationer:

 

 - Jeg ser frem til rigtig meget hurtig svømning på Svømmestadion Danmark og nogen af de nye tiltag Esbjerg Svømmeklub prøver for at gøre DM til en stor svømmefest, hvor svømmerne kan få de optimale rammer til at præstere på højeste niveau, afslutter Örn.

 

Mange tak til Örn for interviewet!

 

Du kan følge alle stævnets afsnit direkte her samt finde alt yderligere information om mesterskabet, kravtider til NM og programmet for DM i SvømmeSports optaktshistorie her.

 

 

Örn Arnarson, elitetræner i Esbjerg Svømmeklub.

Foto: Privat. 
Tags: DMK2016

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.