Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Medie: Jeanette Ottesen vil selv bestemme sin deadline


17-11-2016 17:45:00:
Af: Johanne Tolstrup

Jeanette Ottesen har udtalt sig til dr.dk om sin fremtidige svømmekarriere og om den deadline, som Dansk Svømmeunion har sat. Læs hele artiklen fra dr.dk her!


Ifølge dr.dk, så er Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC) endnu ikke helt klar til at give en melding om, hvad hun gør inden den deadline, som Dansk Svømmeunion har sat for nogle af de danske OL-svømmere. Dansk Svømmeunion har nemlig meddelt blandt andre Jeanette Ottesen, at hun inden nytår skal tage stilling til, om hun fortsat ønsker at være en del af satsningen på det nationale træningscenter (NTC) i Bellahøj, skriver dr.dk.

 

Det fremgår af dr.dk’s artikel, at Jeanette Ottesen stadig elsker at svømme, at hun ikke selv tror, at hun er helt færdig med at svømme endnu og at hun vurderer sin svømmekarriere fra måned til måned. Jeanette Ottesen lægger ikke skjul på i dr. dk's artikel, at hun gerne vil være en del af det nationale træningscenter og Dansk Svømmeunion og at det kunne være fedt at svømme EM på hjemmebane i december i 2017.

 

Læs hele artiklen på dr.dk. 

 

Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC).

Foto: Patrick Kraemer.

 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.