Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Esbjerg Svømmeklub sætter en ny høj standard for vores seniormesterskaber


21-11-2016 20:10:00:
Af: Johanne Tolstrup

DM 2016 er veloverstået og dette års konkurrence bød på mange positive tiltag fra Esbjerg Svømmeklubs side. Læs med her, hvor Dansk Svømmeunions sportschef Lars Green Bach evaluerer på mesterskabet. 


Fire intense konkurrencedage ved DM i Svømmestadion Danmark I Esbjerg er nu veloverstået og alt tyder på, at dette års mesterskab har været et af de mest velorganiserede, velafviklede og ikke mindst festlige mesterskaber nogensinde. Dansk Svømmeunions sportschef Lars Green Bach var til stede under hele DM og han fortæller følgende om konkurrencen:

 

- Efter fire intense mesterskabsdage på Svømmestadion Danmark er det værd at ønske Esbjerg Svømmeklub et stort tillykke med et særdeles velafviklet mesterskab.En kyndig stab med stævneleder Mike Glargaard og stævnesekretær Lasse K. Hansen i spidsen har sat en ny høj standard for hele arrangementet, med blandt andet podium, lysshow, musik og røgkanon. I det hele taget blev der skabt en utrolig festlig ramme omkring mesterskabet, hvor fejring af mesterskabet og dets vindere var i centrum, fortæller Lars.

 

-Samtidige blev der fra stævneledelsen, stævnekoordinator Peter Møller Nielsen, og de deltagende officials - under kvalificeret ledelse af overdommerne Jens Jensen og Jens Strandberg - skabt en venlig og imødekommende atmosfære. På den måde gled stævneafviklingen afsted i en god og positiv sportslig ånd, og opståede problemer blev løst undervejs på bedst mulig vis, uddyber Lars.

 

Lars Green Bach fortæller endvidere, at det ikke blot er ledelsen, der er tilfreds med Esbjerg Svømmeklubs afvikling af DM 2016. Også svømmere fra forskellige klubber har tilkendegivet deres tilfredshed overfor sportschefen:

 

-Flere svømmere har uafhængigt af hinanden fortalt mig, at deres oplevelse er, at det er det bedst arrangerede mesterskab, de indtil nu har været til. I sidste ende er det jo svømmerne, mesterskabet er til for. Så det er naturligvis meget glædeligt, at vi nu er nået så langt med vores danske seniormesterskaber, fortæller Lars.

 

I fremtiden håber Lars Green Bach, at vi kommer til at se mere til den ’nye’ måde at afholde mesterskaber på og at resten af SvømmeDanmark vil følge i Esbjerg Svømmeklubs fodspor:

 

- Jeg håber, at de kommende arrangører af vores seniormesterskaber vil følge eksemplet fra Esbjerg. Overlæggeren er hævet, og netop ved seniormesterskaber er det vigtigt at vi lægger os i selen, for at skabe en mere ambitiøs ramme for fejring af mesterskaberne end på årgangs- og juniorniveau. Det fortjener vores seniorsvømmere, afslutter Lars.

 

Mange tak til Lars for evalueringen!

 

Dette års DM 2016 løb altså af stablen med et brag og der blev skabt en kæmpe svømmefest i Svømmestadion Danmark i Esbjerg, som formåede at stable nogle flotte rammer på benene for de bedste danske seniorsvømmere. Du kan finde alle resultaterne fra mesterskaberne her.

 

Foto: Patrick Kraemer.
Tags: DMK2016

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.