Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Indstil din kandidat til Årets Ildsjæl 2017


28-11-2016 08:55:00:
Af: Johanne Tolstrup

Ved Dansk Svømme Award i februar næste år skal Årets Ildsjæl 2017 kåres. Deadline for indstilling er mandag den 5. december. Bemærk ændring i deadline fra 1. til 5. december.


Årets ildsjæl er en person, som gør et helt specielt stykke arbejde for sin klub og hvis engagement skiller sig ud fra mængden. Det frivillige arbejde i Danmark fortjener anderkendelse og det har stor betydning for en klub at have en ildsjæl, som skiller sig særligt ud. Om den fine pris kan følgende findes på www.svoem.org:

 

Det frivillige arbejde udgør en af grundstenene i Dansk Svømmeunions foreningsliv. De frivillige yder en stor indsats både i de klubber de er tilknyttet, hvor de medvirker til at skabe forpligtende fællesskaber, men også ved større arrangementer, hvor der er behov for ekstra ressourcer til at løfte de mange logistiske udfordringer.

 

Det frivillige arbejde og de frivilliges virke er under konstant udvikling og forandring. Behov hos frivillige – samt hos modtagere og brugere af de frivillige ydelser – ændres løbende, og denne udvikling stiller krav til såvel de frivillige aktører som til klubber og Dansk Svømmeunion.

 

Prisen ”Årets Ildsjæl” uddeles til en person, som har markeret sig ved at yde en særlig frivillig indsats til gavn for dansk svømning. Det kan for eksempel være:

 

  • Personen har ydet en særlig indsats i det daglige og/eller i forbindelse med større arrangementer til gavn for klub eller andre
  • Personen har udmærket sig ved at komme med innovative tiltag på klub-, regions- eller landsplan
  • Personen har skaffet flere medlemmer til klubben
  • Personen har etableret samarbejde med andre klubber til gavn for dansk svømning lokalt, regionalt eller landsdækkende
  • Personen har på anden vis ydet en særlig indsats over en årrække til gavn for miljøet i en af dansk svømmeunions discipliner.

 

Du kan indstille lige netop den person, som du mener, fortjener prisen som Årets Ildsjæl ved at sende en mail til Svoemmeaward@svoem.dk senest mandag den 5. december 2017. Her skal du på 15 linjer forklare, hvorfor lige netop din kandidat fortjener at blive hyldet for sit arbejde ved Dansk Svømme Award 2017.  

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.