Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Uundværlige kræfter på bassinkanten – Officialprisen 2017


30-11-2016 09:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Indstil din kandidat til Officialprisen senest mandag den 5. december 2016. BEMÆRK, at deadline er ændret fra 1. til 5. december.


I dansk svømning er vi afhængige af de dygtige officials, som weekend efter weekend træder til i svømmehallerne således, at vi kan afholde stævner og konkurrencer. Hver enkelt official er vigtig og er med til at danne rammen for den velafholdte konkurrence.

 

Officialprisen uddeles til en official, som har markeret sig ved at yde en særlig indsats til gavn for dansk svømning. Det kan for eksempel være:

 

  • En official, som har ydet en særlig indsats for en bestemt klub eller Dansk Svømmeunion
  • En official, som har ydet en ekstraordinær indsats ved et arrangement
  • En official, som er med til at skabe værdi for andre officials
  • En official, som viser særligt engagement og besidder højt fagligt niveau
  • En official, som på anden vis har ydet en særlig indsats over en årrække til gavn for miljøet i en af dansk svømmeunions discipliner
     

Det kræver blot 15 linjer, der beskriver din kandidat. Send din indstilling til svoemmeaward@svoem.dk.

 

Sidste års vinder af Officialprisen

Vinderen af Officialprisen ved Dansk Svømme Award 2016 blev Allan Thorup Svenningsen, som gennem en lang årrække har ydet en stor og uundværlig indsats på bassinkanten rundt omkring i de danske svømmehaller.

 

Allan har siden 2007 fungeret som overdommer ved talrige stævner, og han fremhæves som en ægte, dedikeret official, der leverer et solidt og altid helhjertet stykke arbejde, når der er brug for ham.

 

- Jeg er meget overrasket, siger Allan Thorup Svenningsen. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige. Jeg synes, det er en stor ære at få sådan en pris.

 

Hvem, mener du, har fortjent hæder for sin indsats som official i det seneste år? Send din indstilling senest mandag den 5. december 2016 på svoemmeaward@svoem.dk

 

Hvis du har spørgsmål til priserne eller Dansk svømme Award 2017, er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder Anna Katrine Sand på aka@svoem.dk.

 

Billetter til Dansk Svømme Award 2017

Dansk Svømme Award bliver afholdt i Cirkusbygningen den 1. februar 2017, og du kan komme med! Køb dine billetter på Ticketmaster.dk

 

En glad Allan Svenningsen takker for modtagelsen af Officialprisen tirsdag aften. Foto: Stanko Lugonja. 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.