Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Fristen for indstilling til Årets Klub, Årets Ildsjæl og Officialprisen er rykket til den 5. december


01-12-2016 16:00:00:
Af: Anna Katrine Sand

Hvor gemmer de historierne sig om det gode klubliv?


Vi har modtaget flere flotte indstillinger til de tre priser, men vi vil rigtig gerne have hele SvømmeDanmark med. Derfor har vi udsat deadline for at indstille kandidater til Årets Klub, Årets Ildsjæl og Officialprisen til mandag d. 5. december 2016 kl. 12.00. Det er særligt indstillinger til prisen Årets Klub, som vi ikke har modtaget så mange indstillinger til. Så I har chancen for at fremhæve, hvorfor jeres klub er helt speciel.

 

Du skal sende indstillingen til svoemmeaward@svoem.dk

 

Det kræver kun 15 linjer at indstille din kandidat

Vi vil gerne have indstillinger, der beskriver, hvorfor klubben, foreningslederen, den frivillige træner eller en official har fortjent at vinde prisen. Du kan eksempelvis skrive om:

 

Hvilke tiltag der har gjort den bestemte svømmeklub er helt særlig at være medlem af.

 

En god oplevelse med den frivillige, der viser hvordan hun/han gør en forskel for sin klub eller svømmesporten generelt.

 

Det er altid godt at komme med konkrete eksempler, der kan vise jeres historie om kandidaten.

 

Indstillingen skal kun være 15 linjer lang, og du må meget gerne sende billeder med, der knytter sig til kandidaten. Husk på hvor stor en anerkendelse det er for frivillige og klubben at blive nomineret til priserne til Dansk Svømme Award 2017. Send din indstilling senest d. 5. december 2016 kl. 23.59 til svoemmeaward@svoem.dk

 

Køb billet til Dansk Svømme Award 2017

Den 1. februar 2017 skal vi fejre hele SvømmeDanmark; både de store stjerne, vores frivillige ildsjæle og de dygtige trænere, der står bag atleterne. Du kan komme med til vores store fest, der helt sikker bliver en fantastisk oplevelse. Dansk Svømme Award 2017 finder sted i Cirkusbygningen i København. Du kan købe dine billetter på Ticketmaster.dk

 

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte projektmedarbejder Anna Katrine Sand på aka@svoem.dkeller tlf. 51826375.  Følg med på Facebookog på svoem.org, hvor I kan læse mere alle priserne til Dansk Svømme Award 2017. 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.