Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Medie: Historisk landstræner takker af: Det har han opnået for Danmark


09-12-2016 08:55:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Midt i al VMK-pressen sætter TV2 fokus på Nick Juba, der i disse dage er med til sit sidste mesterskab med det danske hold. Læs mere her.


Nick Juba er i gang med sit sidste mesterskab som landstræner for de danske svømmere. Landstræneren ser lyst på fremtiden for dansk svømning.

 

Sådan lyder det på TV2's hjemmeside, der i en nyhed samler op på cheflandstræner Nick Jubas bedrifter med de danske svømmere.

 

Han efterlader de danske svømmere efter det mest succesfulde OL for dansk svømning i 68 år, efter at Pernille Blume vandt guld og den danske holdkap vandt bronze.

 

Nick Juba udtaler følgende til TV2 SPORT:

 

Jeg er meget glad for de resultater, vi har opnået, i den periode jeg har været landstræner. Samlet set har det været fire gode år.

 

Der er masser af håb for dansk svømning. Der er mange dygtige svømmere på vej frem, og som de næste år skal skabe sig et navn. Jeg ser lyst på fremtiden.

 

Samtidig påpeger Nick Juba, at der er masser at arbejde med i dansk svømning:

 

Der er brug for, at konkurrencen i toppen af dansk svømning øges. Det vil være med til at skabe ikke bare bedre svømmere, men også en større konkurrence om pladserne på holdkapperne. Det skal der arbejdes med.

 

Nick Juba ved endnu ikke, hvad hans fremtidige planer er, men nu tager han et par måneder fri, og så leder han formentlig efter et nyt job i svømmeverdenen.

 

Læs hele nyheden på TV2's hjemmeside.
Tags: VMK2016

 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.