Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Thomas Stub: ”Fornuftig dag ved NM”


10-12-2016 22:40:00:
Af: Johanne Tolstrup

Dag 2 ved de Nordiske Mesterskaber for seniorer og juniorer er veloverstået. Læs her, hvad Dansk Svømmeunions talentansvarlig, Thomas Stub, fortæller om de danske præstationer i Kolding. 


I går blev dette års Nordiske Mesterskaber skudt i gang i Kolding, hvor i alt 36 svømmere var udtaget til at repræsentere de danske farver – heraf 24 juniorer og 12 seniorer.

 

Dag 2 ved mesterskaberne i Kolding bød på mange fine podieplaceringer til de danske svømmere. I alt blev det til 7 guld, 6 sølv og 2 bronze til de danske svømmere ved NM, hvilket ifølge Thomas Stub er et godkendt resultat:

 

- Dag 2 ved NM har været ganske fornuftig set med danske øjne. Der er blevet svømmet en masse medaljer hjem, så alt i alt har det været en god dag for den danske trup i Kolding, fortæller Thomas.

 

Endv skal det nævnes, at Danmark vinder alle holdkapper i dagens finaleafsnit og at det blev til en ny dansk juniorrekord i juniordrengenes 4x200 fri i tiden 7.16,34:

 

- Vi vinder alle holdkapper i dagens finaleafsnit, hvilket er rigtig fint. Drengenes juniorholdkap formår at sætte en ny dansk juniorrekord på 4x200 fri med et sekunds penge, hvilket er fine takter, uddyber Thomas.

 

- Ved dagens finaleafsnit udviste de danske svømmere en rigtig god holdånd, hvilket vi meget gerne ser, at de bliver ved med at gøre på stævnets sidste dag i morgen. Holdindstillingen var god og det var med til at bidrage til en god dansk aften og skabe en god stemning i hallen, afslutter Thomas.

 

Husk, at du kan smutte forbi livetiming.dk, hvor alle resultaterne fremgår. Også her kan du følge konkurrencerne i morgen, når det indledende afsnit skydes i gang klokken 9.00, mens finalerne starter klokken 17.30. Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.