Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


NM 2016: Rigtig mange gode præstationer


11-12-2016 22:15:00:
Af: Johanne Tolstrup

NM for seniorer og juniorer i Kolding er slut og den danske trup viste gode takter i søndagens finaleafsnit. Læs her, hvad talentansvarlig, Thomas Stub, fortæller om dagens konkurrence.


I denne weekend har i alt 36 svømmere fra Danmark konkurreret mod svømmere fra både Sverige, Norge, Finland, Litauen, Færøerne, Island, Letland og Estland i Kolding ved de Nordiske Mesterskaber 2016.

 

Ligesom ved gårsdagens finaleafsnit, så bød finalerne her til aften på rigtig meget god svømning:

 

- Endnu en dag ved de nordiske mesterskaber er slut og set med danske øjne har der været rigtig meget fornuftig svømning. Aftenens finaleafsnit bød på mange podieplaceringer og finaler, hvilket er en godkendt indsats fra den danske trup, fortæller Thomas.

 

De danske juniorer har gjort god figur i holdkonkurrencen og det lykkedes derfor juniorsvømmerne at blive det bedste juniorhold i Norden. Yderligere sætter de danske juniorpiger ny dansk juniorrekord i 4x100 meter medley i tiden 4.04,39.

 

Alt i alt svømmede de danske svømmere sig til 18 podieplaceringer.

 

Du kan se alle resultaterne fra mesterskaberne her!

 

Det danske juniorhold med pokalen fra holdkonkurrecen.Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.