Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Det har været et fantastisk år”


22-12-2016 15:50:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Daniel Skaaning ser tilbage på 2016 med glæde og stolthed, og han glæder sig til at skyde det nye år i gang med blandt andet EM på hjemmebane.


Der er nu ikke længe til, at 2017 skydes i gang og dermed også et nyt år for svømmesporten. Der kan nu ses tilbage på et år fyldt med gode svømmeoplevelser blandt andet OL i Rio og VM på kortbane i Canada.

 

I den forbindelse har SvømmeSport fået fat i en af de svømmere, der har deltaget ved mange af de store stævner dette år til en lille snak om 2016 og forventningerne og forhåbningerne til det nye år, nemlig Daniel Skaaning (STT-VAT CPH/NTC). Han ser tilbage på 2016 med mange gode oplevelser i vandet:

 

- Når jeg tænker tilbage på året 2016, kan jeg ikke lade være med at trække en smule på smilebåndet. Det har været lidt af en rutsjebanetur, men jeg kan nok ikke komme udenom, at det har været et fantastisk år, fortæller han og fortsætter om et af årets højdepunkter:

 

- Der er ingen vej udenom OL i år. Jeg havde glemt, hvor enestående det er. Og at jeg går ind på den absolut største scene i verden og præsterer så godt, er jeg rigtig rigtig stolt af.

 

- Men 2016 er også et år, hvor jeg har lært meget om mig selv. Jeg har været helt nede under gulvbrædderne og hevet mig selv op igen. Det har været hårdt, men meget lærerigt.

 

For nyligt kunne Daniel Skaaning i et nyhedsbrev nemlig fortælle den gode nyhed om, at han vælger at fortsætte de næste fire år frem mod OL i Tokyo. Og han ser dermed frem mod de kommende år med glæde og spænding og fremhæver følgende om 2017:

 

- 2017 ser spændende ud. Ny træner, VM og ikke mindst EM på hjemmebane i København.

 

- EM i København bliver en folkefest. Ikke kun for SvømmeDanmark, men hele Danmark og vores fantastiske hovedstad. Vi skal vise alle i Danmark, hvor fantastisk vores sport er. Vi skal tilbyde dem et unikt event, og så skal de opleve Europas allerbedste, fortæller Daniel.

 

Men inden vi når så langt, får svømmerne en velfortjent pause, inden den står på træning i 2017 efter jul og nytår.

 

- Træningen bliver holdt ved lige indtil den 27. december. Derefter tager jeg på ski i Frankrig med tre gode venner. Jeg har ikke stået på ski i 12 år, så jeg regner med, at det er spidserne mod bunden, og så må jeg håbe på det bedste, afslutter Daniel.

 

Mange tak til Daniel for interviewet! Vi glæder os til at følge ham og alle de andre svømmere i det nye år. 

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.