Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Så skal der stemmes til Dansk Svømme Award 2017


04-01-2017 17:00:00:
Af: Anna Katrine Sand

De nominerede til Årets Ildsjæl, Årets Klub og Den Gyldne Badehætte er nu klar.


I kan nu stemme på jeres favoritter til priserne Årets Klub, Årets Ildsjæl og Den Gyldne Badehætte. De faglige udvalg har været igennem alle de flotte indstillinger, og vil gerne takke mange gange for alle dem, som har indstillet kandidater. Det har været et stærkt felt at vælge ud fra, og de nominerede er nu klar og du kan finde beskrivelserne af dem via dette link.

 

De nominerede bliver kontaktet af Dansk Svømmeunion i løbet af de kommende dage med nærmere information om Dansk Svømme Award 2017, der finder sted den 1. februar 2017.

 

Også hele SvømmeDanmarks dygtige herre- og damesvømmere er nomineret efter et år med historiske resultater og flotte personlige præstationer.

 

Gå direkte til afstemningen

Årets Ildsjæl

Årets Klub

Den Gyldne Badehætte

Årets Damesvømmer

Årets Herresvømmer

 

Kom med til Dansk Svømme Award 2017

Det bliver en strålende aften den 1. februar i Cirkusbygningen, og du kan stadig nå at komme med. Dansk Svømme Award 2017 vil blive afholdt i De Olympiske Leges tegn, hvor I kan komme helt tæt på de store oplevelser, som Danmarks dygtige svømmere havde i Rio. Billetterne til Dansk Svømme Award 2017 kan købes på Ticketmaster.dk

 

Billetpriser

Billet til Show – 245 kroner inklusiv gebyr.

Billet til Gallamiddag og Show – 615 kroner inklusiv gebyr. 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.