Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Jeg er meget overvældet over at være nomineret til sådan en pris”


15-01-2017 18:20:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Karoline Barrett og Daniel Skaaning er nomineret til prisen Den Gyldne Badehætte ved årets Dansk Svømme Award. Her fortæller Karoline lidt om, hvordan det er at være nomineret.


Der er nu ikke længe til, at Dansk Svømme Award 2017 løber af stablen. Den 1. februar slår Cirkusbygningen i København nemlig dørene op for noget af et show, når de danske svømmere, trænere, frivillige og mange flere inden for svømningens verden skal hyldes for deres præstationer i 2016.

 

Hele ni priser skal overrækkes denne aften, og en af de priser er Den Gyldne Badehætte. Denne pris er publikums, fansenes og holdkammeraternes pris, der går til netop den atlet, som gør det ekstra sjovt at være en del af svømningen og fællesskabet.

Det er således netop publikum, fansene og holdkammeraterne der indstiller, nominerer og kommer til at afgøre, hvem der skal modtage Den Gyldne Badehætte.

 

Dette år er det Karoline Barrett fra Greve Svømmeklub/GTI og Daniel Skaaning fra STT-VAT CPH/NTC, der er nomineret til prisen, og SvømmeSport har været så heldig at få en lille snak med Karoline om denne flotte nominering.

 

Den unge svømmer er nomineret til prisen blandt andet på den baggrund, at hun udgør et fantastisk forbillede for de yngre svømmere i startfællesskabet GTI samtidig med, at hun ved december måneds NM Junior svømmede flere medaljer hjem.
Hun udtaler først og fremmest om nomineringen:

 

- Jeg er meget overvældet over at være nomineret til sådan en pris. Jeg er bare helt vildt glad.

 

- Jeg er da utroligt glad for det, da min klub GTI betyder utrolig meget for mig, og jeg elsker at gå der. Jeg elsker at snakke med de andre i klubben, og vi har et super godt fællesskab, som jeg er meget glad for. Vi har f.eks. også en fællestræning en gang om måneden, som giver et godt fællesskab og kendskab til hinanden, fortsætter 02’eren.

 

Udover Karolines flotte præstation i klubben, må man sige, at hun har gjort sig bemærket ved de større mesterskaber. Trods hendes unge alder har hun formået at sætte flotte og hurtige tider, opnået medaljer ved NM Junior og meget mere. Det er da derfor også en tilfreds junior, der ser tilbage på året, der gik:

 

- Mit 2016 har været et rigtigt godt år, hvor jeg har lært virkelig meget om mig selv, og hvad der betyder noget for mig, fået en masse erfaring og udviklet mig meget på alle punkter, fortæller Karoline og fortsætter om 2017:

 

- I 2017 ser jeg frem til at lære en masse og opleve en masse ting. Jeg håber bare, at 2017 bliver lige så god som 2016!

 

Men inden 2017 for alvor skydes i gang i bassinet, skal Danmarks svømmere lige hyldes ved Dansk Svømme Award, og det er også noget, som Karoline glæder sig til at deltage i for første gang:

 

- Jeg glæder mig meget til at se, hvad det er for noget, da jeg ikke var med sidste år. Jeg glæder mig mest til at opleve showet og få en hyggelig aften, afslutter hun.

 

Tak til Karoline for interviewet!

 

Udover Karoline er Daniel Skaaning som nævnt også nomineret. Denne nominering sker på baggrund af hans fantastiske virke i dansk svømning. Han beskrives i nomineringen blandt andet som altid loyal over for sine svømmekammerater, og at han altid giver den alt, hvad han har.

 

Du kan læse meget mere om de to nominerede og stemme på din favorit her.

 

Du har selvfølgelig også mulighed for at komme med til den store svømmefest den 1. februar og hylde alle vores seje svømmere! Billetterne kan købes på Ticketmaster.dk

 

Karoline Barrett. Foto: Privat. 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.