Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Viktor Bromer nomineret til Årets Herresvømmer i et stærkt felt


16-01-2017 13:10:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Sidste års vinder af prisen som Årets Herresvømmer ved Dansk Svømme Award, Viktor Bromer, er nomineret igen i år. Læs med her, hvor Viktor fortæller om året, der gik, nomineringen og meget mere.


Det er tre stærke svømmere, der skal kæmpe om prisen som Årets Herresvømmer ved dette års Dansk Svømme Award. De har alle gjort sig bemærket på den store svømmescene i 2016 med blandt andet flotte præstationer ved OL i Rio.

De tre nominerede er Viktor Bromer (Aalborg Svømmeklub), Anton Ørskov Ipsen (Sigma Swim Birkerød/USA) og Anders Lie (Farum Svømmeklub/USA).

 

SvømmeSport bringer her et lille interview med sidste års vinder af prisen, Viktor Bromer, der igen i år er nomineret. Læs med herunder!

 

Først og fremmest, hvad siger du selv til at være nomineret til prisen?
- Jeg synes, det er rigtig fedt at være nomineret. Sidste års show var rigtig godt skruet sammen, og det var fedt at være en del af.

 

Havde du forventet/håbet på en nominering ved årets awardshow?

- Jeg havde både håbet på og forventet en nominering igen i år. Det var et meget spændende år for mig med en masse nye oplevelser og udfordringer, og jeg synes selv, at jeg kom godt igennem det hele.

 

Du vandt faktisk også prisen sidste år. Tror du, at du kan tage den igen?

- Jeg håber selvfølgelig at tage prisen med hjem igen i år, men feltet er meget anderledes end sidste år, og vi har alle udmærket os på forskellige måder, så jeg tror det bliver rigtig spændende.

 

Du er blevet nomineret blandt andet på baggrund af dine præstationer ved OL og VM – hvad siger du til det?

- Begge stævner var kæmpe store oplevelser, som jeg følte, at jeg lærte en masse af, og jeg er også godt tilfreds med mine præstationer ved dem. Men mit eget personlige favoritstævne sidste år var EM i London, hvor jeg fik prøvet at stå til et stort internationalt mesterskab og ikke bare være til stede, men rent faktisk være seatet som en af favoritterne. Og selvom jeg ikke tog guldet eller svømmede op til min bedste tid, var det et rigtig fedt løb at være en del af, hvor der virkelig skulle kæmpes og konkurreres for at blive en del af top 3.

 

Hvad tænker du om at være nomineret sammen med Anders og Anton?

- Det er rigtig fedt at være nomineret med de to. Vi havde en rigtig god stemning sammen til VM i december, og de gjorde det begge to helt kanon i deres løb. Jeg glæder mig rigtig meget på deres vegne og glæder mig til flere store oplevelser med dem begge.

 

Hvordan synes du selv, at dit år 2016 er gået?

- Som jeg allerede er kommet ind på, var det et rigtig spændende år for mig. Det var meget udfordrende, men jeg føler, at jeg har fået en masse ud af det, og jeg glæder mig til at bruge de erfaringer, jeg har gjort mig, i fremtiden.

 

Hvad ser du frem til i år 2017?
- Jeg glæder mig rigtig meget til EM i Royal Arena næste jul. Men inden da er der VM i Budapest, hvor jeg skal ud og konkurrere efter en længere periode med hårdere træning, end jeg er vant til. Jeg glæder mig til at se, hvordan det kommer til at gå.

 

Og her til sidst, hvad glæder du dig allermest til ved Dansk Svømme Award?

- At se hvem der vinder Årets Herresvømmer, selvfølgelig. Men sidste år var sceneshowet og maden helt fantastisk, og de andre prisoverrækkelser var rigtig spændende, så jeg tror, at det bliver en rigtig sjov aften igen i år!

 

Mange tak til Viktor for interviewet!

 

Afstemningen til Årets Herresvømmer er desværre lukket, men du har mulighed for at klikke forbi siden her, hvor du kan læse meget mere om de tre nominerede svømmere.

 

Derudover har du selvfølgelig også muligheden for selv at deltage i festlighederne den 1. februar, hvis du smutter ind forbi Ticketmaster.dk og får fat i en billet til showet! 

 

Foto: Patrick Kraemer. 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.