Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Jeg er dybt benovet over at være nomineret”


17-01-2017 18:45:00:
Af: Johanne Tolstrup

Leder af udspringssektionen i Dansk Svømmeunion, Victor Valore, er nomineret til prisen som Årets Ildsjæl. Læs med her, hvor Victor fortæller lidt om, hvordan det er at være nomineret!


Det frivillige arbejde udgør én af grundstenene i Dansk Svømmeunions foreningsliv. De frivillige yder en stor indsats både i de klubber, de er tilknyttet, hvor de medvirker til at skabe forpligtende fællesskaber, men også ved større arrangementer, hvor der er behov for ekstra ressourcer for at løfte de mange logistiske udfordringer. Det frivillige arbejde og de frivilliges virke er under konstant udvikling og forandring. Behov hos frivillige – samt hos modtagere og brugere af de frivillige ydelser – ændres løbende, og denne udvikling stiller krav til såvel de frivillige aktører som til klubber og Dansk Svømmeunion. 

 

Blandt de nominerede til prisen som Årets Ildsjæl er leder af udspringssektionen i Dansk Svømmeunion Victor Valore. Victor Valore er godt og grundigt i gang med at sætte et stort fingeraftryk på udspringssporten i Danmark. Med sin frivillige indsats går Victor forrest for den lille sport som udspring er i Danmark. I sit virke som leder af Udspringssektionen har han fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig sporten, hvad enten det drejer sig om det politiske arbejde med bestyrelsen, strategien i sektionen og ledelse af de frivillige, som han samarbejder med. Igennem sin indsats i de to store udviklingsprojekter, Ta’ Springet og Eliteprojektet, viser Victor, at han favner bredden og udviklingen af nye miljøer i sporten til eliten, hvor projektet har mål om at nå De Olympiske Lege.

 

Victor udtaler følgende om nomineringen til den fornemme pris:

 

- Det føles helt vildt fedt at være kommet i betragtning til prisen. Jeg er dybt benovet over at være nomineret. Jeg synes jo selv, at jeg er relativt ny i gamet sammenlignet med de mange andre ildsjæle. Det fornemme selskab, som jeg er kommet i denne kategori, vidner om, hvor mange ildsjæle, der gør et fantastisk stykke arbejde rundt omkring i Danmark, fortæller Victor.

 

- Det giver en dejlig fornemmelse at være blandt de nominerede til prisen og det givet også et ekstra boost af energi. Det giver lyst til at hænge i og fortsætte med det gode arbejde med det danske udspringsprojekt, som vi har gang i lige nu, uddyber Victor.

 

- Derudover bliver det meget spændende at møde alle de interessante mennesker, som udgør miljøet omkring dansk vandsport og dette være sig både kendte ansigter og nye bekendtskaber, afslutter Victor Valore.

 

Udover Victor Valore er også Jens Peter ”Potter” Träff fra Lyngby Svømmeklub, Iman Ahmad fra Amager Healthy Girls og Mike Glargaard og Lasse K. Hansen fra Esbjerg Svømmeklub nomineret til prisen som Årets Ildsjæl. Afstemningen er desværre slut, men du kan læse meget mere om det utroligt hårde felt lige her.

 

Derudover har du selvfølgelig også muligheden for selv at deltage i festlighederne den 1. februar, hvis du smutter ind forbi Ticketmaster.dk og får fat i en billet til showet! 

 

Victor Valore.

Foto: Dansk Svømmeunion. 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.