Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Få fat i din billet til årets store svømmefest!


23-01-2017 20:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Den 1. februar løber Dansk Svømme Award 2017 af stablen i Cirkusbygningen i København, og du skal selvfølgelig med! Læs meget mere om showet og billetsalget her.


Den 1. februar slår Cirkusbygningen i København dørene op for årets svømmefest, når de danske atleter skal hyldes for deres flotte præstationer i 2016 ved Dansk Svømme Award.

 

Det er anden gang, at et awardshow som dette bliver holdt i svømningens tegn, hvor vi kan se frem til en aften med gallamiddag, masser af god underholdning og et gensyn med de store øjeblikke fra årets stævner og mesterskaber blandt andet OL i Rio.

 

Hele ni priser skal uddeles, og herunder kan du danne dig et overblik over disse, hvor linket fører ind til Dansk Svømmeunions side med information og nomineringer:

 

Årets Damesvømmer

Årets Herresvømmer

Den Gyldne Badehætte

Årets Træner

Årets Klub

Årets Ildsjæl

Talentprisen

Årets Årgangs-/juniortræner

Officialprisen

 

Udover priserne her vil der ved showet blive optaget medlemmer i Svømmesportens Hall of Fame, som du kan læse meget mere om her.

 

Du er inviteret!

Du og dit svømmenetværk har selvfølgelig muligheden for at komme ind og deltage i festlighederne. Du skal bare smutte forbi Ticketmaster.dk og købe billetterne, så er I klar til årets svømmefest!

 

Det er både muligt at købe billetter kun til selve showet eller en menubillet, hvori der både indgår middag og show. Du kan finde priserne via ovenstående link.

 

Vi glæder os til at hylde svømmernes flotte præstationer i 2016 sammen med resten af SvømmeDanmark den 1. februar!

  

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.