Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Jeg er glad og stolt over at være nomineret”


25-01-2017 12:15:00:
Af: Johanne Tolstrup

Jeanette Ottesen er blandt de nominerede til prisen som Årets Damesvømmer ved Dansk Svømme Award 2017 og du kan læse med her, hvor Jeanette fortæller om, hvordan det er at være nomineret!


Når prisen som Årets Damesvømmer skal uddeles ved Dansk Svømme Award i Cirkusbygning i København d. 1. februar 2017, så er Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub) nomineret til prisen som Årets Damesvømmer. Jeannette opnåede i 2016 at vinde sin internationale medalje nr. 50 ved Verdensmesterskaberne på kortbane i Canada 2016 og yderligere formåede Jeanette også at vinde medaljer ved både De Olympiske Lege, Verdensmesterskaberne og Europæiske mesterskaber i 2016.

                                                                                                                               

Jeanette udtaler følgende om at være nomineret til prisen som Årets Damesvømmer:

 

 - Jeg er først og fremmest glad og stolt over at være nomineret til prisen som Årets Damesvømmer. Jeg bliver meget stolt over at blive anerkendt på denne måde og det betyder meget for mig, at kan gøre min familie stolt og at jeg kan bidrage til danske svømning.

 

Som nævnt ovenfor er Jeanettes mange ualmindeligt flotte præstationer i 2016 baggrunden for nomineringen til denne pris og udover Jeanettes flotte OL-medalje i 4x100 meter medley-holdkappen, så ligger det faktum, at Jeanette har vundet intet mindre end 50 internationale medaljer, også til grund for nomineringen. Om den flotte bedrift udtaler Jeanette:

 

- Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi regnet med, at min karriere ville bringe mig så mange sejre og fantastiske oplevelser.

 

Når Dansk Svømme Award løber af stablen i Cirkusbygningen i Købehavn d. 1. februar, er der lagt op til den helt store svømmefest. Her vil Jeanette være blandt gæsterne og hun ser frem til en god aften i svømningens tegn:

 

- Jeg ser frem til god mad, god underholdning og dans på bordene, afslutter Jeanette.

 

Mange tak til Jeanette for interviewet!

 

Udover Jeanette er også Pernille Blume og Den Olympiske 4x100 meter medley-holdkap nomineret til prisen som Årets Damesvømmer. Afstemningen er desværre slut, men du kan læse meget mere om alle kandidaterne til prisen lige her og du kan købe din billet til Dansk Svømme Award 2017 her.

  

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.