Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Svømmesporten fejres onsdag aften ved Dansk Svømme Award


31-01-2017 08:45:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I morgen aften skal de flotte resultater i dansk svømning 2016 fejres ved et kæmpe show i Cirkusbygningen i København. Læs meget mere om Dansk Svømme Award 2017 her.


Så er der ikke længe til, at Cirkusbygningen i København slår dørene op for et kæmpe show. Onsdag aften skal dansk svømning nemlig hyldes ved en kæmpe svømmefest, hvor alle de flotte resultater fra 2016 skal fejres.

 

Aftenen vil byde på gallamiddag, masser af god underholdning og et gensyn med de store øjeblikke fra årets stævner og mesterskaber, hvor svømmere, klubber, trænere, officials, frivillige og mange flere skal hyldes.

 

Med Dansk Svømme Award 2017 er det anden gang, at et show som dette holdes, og i år er det noget helt særligt, da vi i løbet af det seneste år har oplevet historiske triumfer og store personlige præstationer fra vores elitesvømmere.

 

Det bliver en fest i selskab med svømmestjerner som Pernille Blume, Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen og Viktor Bromer.

 

Følg med, og se hvem der vinder priserne som Årets Damesvømmer, Årets Herresvømmer, Den Gyldne Badehætte, Årets Træner, Årets Årgangs-/Juniortræner, Talentprisen, Officialprisen, Årets Klub, Årets ildsjæl samt det 14. medlem af Svømmesportens Hall of Fame.

 

Udover at vi kan se frem til overrækkelsen af disse flotte priser, vil aftenen også byde på underholdning fra Wallmanns dygtige artister og selvfølgelig en masse anekdoter og humor fra aftenens vært Michael Stærke.

 

Derudover havde Dansk Svømmeunion også tidligere på måneden glæden af at kunne afsløre, at unionens protektor, Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, har takket ja til at opleve Dansk Svømme Award 2017 fra salen i Cirkusbygningen.

 

Du har også stadig muligheden for at deltage i festlighederne denne onsdag aften og være med til at fejre dansk svømmesport!

Billetsalget løber nemlig indtil klokken 12:00 i dag, så du kan lige nå at smutte ind forbi Ticketmaster.dk og få fat i din og dit svømmenetværks billetter!

 

Du kan læse meget mere om awardshowet og de ni priser her.

 

Vi glæder os til en festlig aften i svømningens tegn! 

  

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.