Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Turen skal bruges til at fokusere 100% på træning”


05-02-2017 13:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I interviewet her fortæller NTC-svømmeren Amalie Mikkelsen lidt om sine forventninger til træningslejren i Sydafrika, som skydes i gang i dag.


I dag flyver fem NTC-svømmere og otte landsholdssvømmere til Stellenbosh i Sydafrika for at være på hver deres træningslejr. De 13 svømmere kommer til at træne det samme sted, men alligevel vil landsholdets træningslejr fungere som en landsholdsaktivitet, mens det for NTC-svømmerne er en træningslejr planlagt til dem.

 

Amalie Mikkelsen (Gladsaxe Svømmeklub/NTC) er en af de fem NTC-svømmere, der i dag flyver med til Sydafrika for at deltage i den to uger lange træningslejr, og hun fortæller her lidt om sine forventninger til turen. Hun glæder sig i særdeleshed til at komme ned til sol og varme, slippe for den kolde danske vinter og kunne fokusere 100 procent på træningen.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ned til sol og sommer og så bare koncentrere mig 100 procent om træning, fortæller hun og fortsætter:

 

- Turen skal bruges på at fokusere 100 procent på svømning, hvor jeg ikke behøver at fokusere på skole eller noget andet. Derudover vil jeg gerne forbedre både min fly teknik men også udholdenhed i fly.

 

Udover solen og varmen ser NTC-svømmeren også rigtig meget frem til at tilbringe en masse tid sammen med de fire andre svømmere fra NTC, der deltager i træningslejren.

 

- Jeg har det virkelig godt med de andre! Jeg synes, at vi har fået et virkelig godt sammenhold på NTC, og derudover er trænerne også virkelig søde, fortæller Amalie.

 

Forhåbentlig bliver der også mulighed for, at svømmerne kan se lidt andet end bassinet, og det er da også noget, Amalie håber på:

 

- Jeg var der for to år siden, og det er virkelig et fedt og spændene land! Sidste gang var vi ude og se løveunger, og jeg tror også, at der er sat tid af til at lave lidt andre aktiviteter.

 

Tak til Amalie for interviewet!

 

De fem NTC-svømmere, der deltager i træningslejren er:

Amalie Mikkelsen, Gladsaxe Svømmeklub/NTC

Christina Munkholm, Køge Svømmeklub/NTC

Gustav Friberg, Ringsted Svømmeklub/NTC

Mathias Zander Rysgaard, Holbæk Svømme Klub/NTC

Signe Bro, Lyngby Svømmeklub/NTC

 

Derudover deltager følgende landsholdssvømmere i deres egen landsholdstræningslejr:

Anna Wermunth, H2Odense Svømmeklub

Daniel Skaaning, STT-VAT CPH/NTC

Emilie Beckmann, Tune IF/GTI/NTC

Emily Gantriis, Helsinge Svømmeklub

Magnus Jáupsson, Farum Svømmeklub

Pernille Blume, Gladsaxe Svømmeklub/NTC

Rikke Møller Pedersen, Holbæk Svømme Klub/NTC

Sarah Bro, Holbæk Svømme Klub/NTC

 

Du har også mulighed for at smutte forbi SvømmeSports tidligere nyhed her, hvor NTC-cheftræner Martin Truijens fortæller lidt om træningslejren. 

 

Amalie Mikkelsen. Foto: Privat.Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.