Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg er meget taknemmelig for alle dem, der har stemt på mig”


10-02-2017 16:15:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Prisen Den Gyldne Badehætte blev under Dansk Svømme Award overrakt til GTI’s Karoline Barrett. Her fortæller hun lidt om den meget overvældende og fede oplevelse.


Den 1. februar blev Dansk Svømme Award 2017 afholdt i Cirkusbygningen i København. Her blev hele svømmesporten fejret, hvor svømmere, trænere, klubber, officials, frivillige og mange flere blev hyldet for deres præstationer i 2016.

 

Her skulle hele ni priser uddeles samt det nye medlem af svømmesportens Hall of Fame findes, og en af priserne denne aften var Den Gyldne Badehætte. Her var Karoline Barrett fra Greve Svømmeklub/GTI og Daniel Skaaning (STT-VAT CPH/NTC) nomineret for deres virke i svømmesporten.

 

Prisen går også under navnet ”publikumsprisen”, da det er publikum, fans, svømmekammerater med flere, der har indstillet og stemt på kandidaterne, og i år blev det Karoline, der fik flest stemmer. Hun var nomineret på baggrund af sin indsats i GTI, hvor hun ses som et fantastisk forbillede for de yngre svømmere og altid er klar til at hjælpe.

Det var derfor en meget overvældet ung svømmer, der under den festlige aften ved Dansk Svømme Award skulle op og modtage den flotte pris, hvor også Lotte Friis var på scenen.

 

Karoline fortæller følgende til SvømmeSport om oplevelsen:

 

-Jeg er meget overvældet over det og bare meget glad. Det betyder meget for mig.

 

-Jeg er selvfølgelig meget taknemmelig for alle dem, der har stemt på mig. Det betyder meget for mig, at jeg bliver anerkendt for den, jeg er. Jeg har jo selv haft mange forbilleder og set meget op til dem. F.eks. var Lotte Friis et af mine store forbilleder, da jeg var yngre og er stadig. Hun er altid så smilende og glad, så jeg har villet være lige så glad og smilende, som hun var og er, så det var super fedt, at hun var med oppe på scenen, fortæller Karoline og fortæller videre om overraskelsen over at have vundet prisen:

 

-Jeg havde overhovedet ikke regnet med at vinde prisen. Dem der var der kunne nok godt høre, at jeg ikke var særligt forberedt på det, da talen ikke lige var noget, jeg havde tænkt så meget over. Jeg var bare glad for, at der kom ord ud af min mund, da jeg var lidt i chok.

 

Som nævnt, var Karoline nomineret sammen med Daniel Skaaning, og om den konkurrence udtaler hun følgende:

 

- Bare det, at jeg blev nomineret sammen med ham, var jeg helt vildt overrasket over, da han jo er en topklasse svømmer, og han virker som en meget flink og venlig fyr.

 

Da Karoline afslutningsvist bliver spurgt om, hvad denne pris betyder for hende, fortæller hun:

 

- Jeg vil nok lægge mere mærke til, hvor meget det betyder for dem i min klub, end hvad jeg går og tror. Jeg kommer nogle gange ned til de mindre hold og træner med dem og hjælper min søster, som er træner på et af holdene, med at rette lidt. Det tænker man nok mere over nu. Også efter nogle af svømmernes forældre kommer og takker mig for det, så får man jo mere lyst!

 

Mange tak til Karoline for interviewet og stort tillykke med prisen!

 

Her ses Karoline på scenen ved Dansk Svømme Award, hvor hun takker for den fine

pris. Foto: Michael Vienø.  

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.