Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Det betyder rigtig meget for mig at få denne pris”


11-02-2017 16:15:00:
Af: Johanne Tolstrup

Ved Dansk Svømme Award blev Esbjerg Svømmeklubs Örn Arnarson kåret som Årets Årgangs-/Juniortræner og du kan læse her, hvad det betyder for Örn at modtage den fornemme pris. 


Ved Dansk Svømme Award i Cirkusbygningen d. 1. februar blev Esbjerg Svømmeklubs elitetræner, Örn Arnarson, kåret som Årets Årgangs-/Juniortræner. Örn modtog prisen på baggrund af sit ihærdige arbejde med en gruppe af klubbens tidligere talentfulde årgangsdrenge, som nu har udviklet sig til at være blandt Danmarks bedste juniorsvømmere. Örn har med drengene i Esbjerg Svømmeklub vist imponerende juniorniveau i mange forskelligartede løb, og særligt i holdkapper har klubben udvist dominans på juniorniveau.

 

I den forbindelse har SvømmeSport fanget Örn Arnarson til en snak om oplevelsen ved Dansk Svømme Award og Esbjerg-træneren udtaler følgende om, hvad det betyder for ham at modtage den fornemme pris som Årets Årgangs-/Juniortræner:

 

- Det betyder rigtig meget for mig at få denne pris, da det er mine kollegaer, som har stemt på mig. Det er dejligt at vide, at de synes, at vi har gang i noget godt i Esbjerg, så det sætter jeg stor pris på, fortæller Örn.

 

Som nævnt ovenfor modtog Örn denne pris på baggrund af det flotte stykke arbejde, som han har udført med de unge Esbjerg-drenge. Om det udtaler Örn følgende:

 

 - Jeg bliver nomineret for arbejdet med drengene, men deres resultater er et samarbejde mellem mig og dem. Det er lige så meget svømmerne, som tror på det projekt, som vi har gang i og de arbejder hårdt hver evig eneste dag for at opnå deres egne og vores fælles mål. Det bliver spændende at arbejde med dem i fremtiden og se, om ikke vi i samarbejde kan tage det næste skridt frem mod en seniorkarriere for dem, uddyber Örn.  

 

Dansk Svømme Award 2017 løb af stablen i Cirkusbygningen i København d. 1. februar og arrangementet var en hyldest til alle danske svømmere, trænere, ildsjæle og officials. Mange prominente navne var på gæstelisten og mange fine priser blev uddelt og for Örn var det en aften, som han sent vil glemme:

 

- Jeg oplevede Dansk Svømme Award 2017 som et fantastisk arrangement og det bestemt noget, som jeg vil anbefale folk at støtte op omkring. Jeg synes, at arrangørerne formåede at skabe en god stemning og så er det meget rart at networke lidt med sine kollegaer udenfor svømmehallen for en gangs skyld, afslutter Örn.

 

Mange tak til Örn for interviwet!

 

Vil du vide mere om alle de fornemme priser, som blev uddelt ved Dansk Svømme Award 2017? Hvis ja, så kan du læse meget mere lige her.

 

Örn Arnarson ved Dansk Svømme Award 2017. 

Foto: Michael Vienø. 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.