Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


NTC-cheftræner Martin Truijens fortæller om stævne- og træningslejrtur


07-03-2017 18:10:00:
Af: Johanne Tolstrup

Lige nu deltager en NTC-trup i en stævne-træningslejr-stævne-tur i Belgien og Skotland og NTC-cheftræner Martin Truijens fortæller her lidt om formålet med turen.


Lige nu befinder 9 NTC-svømmere sig ved the Belgium High Performance Centre sammen med en stor del af det danske seniorlandshold. Her skal svømmerne være på en to dages teknisk træningslejr, hvor Team Danmarks præstationsanalytiker Christian Hartz vil analysere på svømmernes præstationer og give dem et stort indblik i det tekniske aspekt.

 

Både NTC- og landsholdssvømmere ankom i går ved centeret efter en weekend med konkurrence ved  Antwerp Speedo Diamond Race, som altså var startskuddet til denne stævne-træningslejr-stævne-tur for NTC-svømmernes vedkommende. NTC-truppen fortsætter nemlig fra Belgien til Skotland, hvor Edinburgh International Swim Meet løber af stablen i weekenden.

 

I forbindelse med denne tur har SvømmeSport fanget NTC-cheftræner Martin Truijens til et kort interview om formålet med turen og hvad han håber, at svømmerne vil tage med sig fra de to stævner og træningslejren:

 

- After the training camp in South Africa, we are getting the first races in this year. We had 2 good training blocks, did some testing in training and we are going to test the swimmers skills in competiton to get ready for the last blcok leading up to qualifications in april (Danish Open, red.), fortæller Martin.

 

Den sidste lange periode har NTC-svømmerne befundet sig i en meget hård træningscyklys og dermed er det ikke resultaterne, der er i højsædet i denne omgang, men derimod en god udførsel af løbene og teknik:

 

- The swimmers have been training hard. i don’t expect miracles in terms of result but i expect them to put in some good races in terms of execution of the race plan and skills, uddyber Martin.

 

Denne stævne-træningslejr-stævne-tur skal give både trænere og svømmere et godt indblik i, hvor svømmerne befinder sig henne i øjeblikket og hvordan der kan optimeres mest muligt, da turen skal være med til at forberede trænere og svømmere bedst muligt frem Danish Open i april:

 

- Both the swimmers and us as coaches will get a lot of information out of this trip. This i nformation will help us to optimise performance in the next couple of weeks, afslutter Martin.

 

Mange tak til Martin for interviewet!

 

NTC-cheftræner Martin Truijens og NTC-træner Mads Bjørn Hansen kigger på teknik med Signe Bro. Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.