Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Jeg ser frem til et fedt stævne med god konkurrence”


22-03-2017 18:20:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Dagens optaktsinterview frem mod Danish Open byder på tre hurtige spørgsmål til Josefine B. Pedersen. Læs med her. 


Josefine B. Pedersen (VAT Copenhagen-MK31) er med på startlisten, når det gælder Danish Open fra den 1. til den 5. april. Hun stiller til start ved 50, 100 og 200 bryst samt 200 medley, og i den forbindelse har SvømmeSport fanget hende til tre hurtige spørgsmål. Læs med herunder.

 

Hvad forventer du af dine egne præstationer ved Danish Open?

- Ved Danish Open kunne det være fedt at slå mine personlige rekorder. Jeg har ikke et specifikt mål, men jeg håber på at kunne få styr på nogle tekniske detaljer.

 

Hvordan har din opstart dette år set ud samt dine forberedelser frem mod Danish Open?

- Jeg synes, at min optakt i år har været god. Jeg havde en god træningslejr med mit hold, og til Østdanske Mesterskaber svømmede jeg ny PR i 50 og 100 bryst.

Jeg har haft fokus på at få en bedre hjemtur, så der ikke er så meget forskel i sekunder mellem første og anden del af mine løb. Derudover har jeg trænet lidt på at springe længere ud i startspringet og på nogle lidt hurtigere vendinger. Så mit mål for stævnet må være, at nogle af disse ting er kommet på plads.

 

Hvad ser du allermest frem til ved stævnet?

- Jeg ser frem til et fedt stævne med god konkurrence. Jeg kan godt lide Danish Open, da det altid er lidt federe, når der er nogen, der skal prøve at få kravtider. Det giver en god stemning. Og så glæder jeg mig til at have det sjovt med de andre, se noget god svømning og forhåbentlig også selv få svømmet nogle gode tider!

 

Tak til Josefine for det lille interview.

 

Husk, at du kan smutte forbi SvømmeSports nyhed fra i lørdags, hvor startlister, livetiming, program og meget mere om Danish Open fremgår. 

 

Josefine. Foto: Privat.  

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.