Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Mit mål er helt klart en udtagelse til EYOF”


23-03-2017 12:45:00:
Af: Johanne Tolstrup

Thea Blomsterberg fortæller her om sine forventninger til Danish Open, hvor målet er en kvalifikation til EYOF. 


Når Danish Open løber af stablen i Bellahøj Svømmestadion fra den 1. til den 5. april, vil Thea Blomsterberg fra Sigma Swim Birkerød være blandt de juniorsvømmere, som skal forsøge at kvalificere sig til sommerens store juniormesterskaber.

 

I den forbindelse har SvømmeSport fanget Thea til en kort snak om forventningerne til Danish Open og om, hvad det bedste ved mesterskabet bliver:

 

- Jeg ser allermest frem til min 200 meter bryst. Derudover glæder jeg mig også generelt til at se en masse god svømning og mærke stemningen, fortæller Thea, som hovedsageligt har fokus på sin 200 meter bryst:

 

- Mit primære løb ved Danish Open er 200 meter bryst, men jeg skal også svømme 50 og 100 meter bryst.

 

Det er Theas forhåbning til stævnet at forbedre sin 200 meter bryst endnu en gang, eftersom hun ved de Østdanske mesterskaber tilbage i begyndelsen af marts måned satte ny dansk juniorrekord på netop denne distance intet mindre end to gange. Yderligere er det helt klare mål med konkurrencen en kvalifikation til sommerens EYOF:

 

- Jeg håber på at se en forbedring af specielt min 200 meter bryst, nu hvor jeg rent faktisk er nedtrappet, fortæller Thea.

 

- Mit mål med konkurrencen er helt klart en udtagelse til EYOF, fastslår Thea og fortæller følgende om de næste 10 dage frem mod Danish Open:

 

- Den står på nedtrapning og forberedelse mentalt. Derudover er det ellers bare det normale, som at spise ordentligt, holde sig rask og sørge for at få sovet.

 

Mange tak til Thea for interviewet!

 

Thea Blomsterberg, Sigma Swim Birkerød.

Arkivfoto.Se de seneste nyheder

22-01-2018 06:39:00

De danske juniorlandsholdssvømmere og svømmere fra Great Danes kickstarter langbane sæsonen i Luxembourg.

 
21-01-2018 13:59:30

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været. 

 
19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.