Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Thomas Stub gør status halvvejs inde i Danish Open


03-04-2017 19:05:00:
Af: Johanne Tolstrup

Talentansvarlig i Dansk Svømmeunion Thomas Stub gør status efter tre dage ved Danish Open.


De tre første stævnedage ved Danish Open er nu afviklet og talentansvarlig i Dansk Svømmeunion Thomas Stub, som til daglig beskæftiger sig med de danske juniorsvømmere, gør her kort status over de tre første dage, som har budt på en masse god svømning. Omkring 400 svømmere er i disse dage samlet i Bellahøj Svømmestadion i jagten på eftertragtede kvalifikationer til sommerens store internationale mesterskaber og de yngste danske svømmere er ingen undtagelse:  

 

- Der er generelt blevet svømmet nogle meget fine tider og der har været nogle rigtig fornuftige løb. Der har været en del kvalifikationer til sommerens juniormesterskaber, hvilket også var forventeligt, men som ikke desto mindre er ganske udemærket.

 

- Der er stadig to dage tilbage ved Danish Open, som jeg ser rigtig meget frem til. Der er fortsat rigtig mange spændende løb på programmet, så jeg håber, at der kommer nogle svømmere, som kan overraske lidt. Det er altid sjovt, når der kommer nogle svømmere 'bagfra', som gør det rigtig godt.

 

Tak til Thomas. 

 

Husk, at SvømmeSport også de næste to dage følger Danish Open tæt, så hold dig opdateret her på siden!

 

Du kan finde alle dagens resultater her! 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.