Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af to skribenter. For øjeblikket er det Laura Rosenkvist Schultz og Klaus Bach Christensen, der leverer nyt til sitet hver dag. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til skribenterne på e-mail: journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Nedtælling: 241 dage til EM 2017


16-04-2017 10:25:00:
Af: Johanne Tolstrup

I december løber EM 2017 af stablen i den splinternye Royal Arena i København. Køb dine billetter til årets største svømmefest her!


Nedtællingen til EM 2017 er for længst begyndt og om nøjagtig 241 dage lyder startskuddet til det, der tegner til at blive en af de største svømmebegivenheder på dansk jord. Den 13. december 2017 slår den splinternye Royal Arena i Købehavn dørene op til en helt igennem fantastisk svømmebegivenhed og i løbet af mesterskabernes fem konkurrencedage skal intet mindre end 40 europamestre kåres.

 

Mesterskaberne afvikles fra den 13. til den 17. december, hvor hele 700 svømmere og officials forventes at deltage. EM 2017 vil byde på international svømning i verdensklasse og mange af vores egne danske svømmere vil være at finde blandt de deltagende svømmere.

 

EM 2017 bliver afviklet af Dansk Svømmeunion og deres partnere Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Wonderful Copenhagen, Region Hovedstaden og omkring 500 frivillige, hvoraf hovedparten vil komme fra Hovedstadens Svømmeklub. 

 

Vil du sikre dig og din klub de bedste billetter til den bedste pris?

Billetsalget til EM 2017 er kommet rigtig godt fra start og nedenfor kan du danne dig et overblik over hvordan du og din svømmeklub får fat i de bedste billetter til årets svømmefest:

 

Billetter

Langt over 5000 billetter til EM 2017 er allerede solgt og du kan sikre dig dine billetter til mesterskaberne her, hvor det både er muligt at købe billetter til de indledende afsnit og finaleafsnittene samt dags-tilbud, partout-tilbud og weekend-tilbud.

 

EM Billetmodul

EM Billetmodulet er klubbernes mulighed for at få kick-back på billetsalget samt udløse VIP-billetter via billetsalg gennem klubbens egne kanaler. Dette foregår ved, at klubben modtager et link til billetsalget, som kan knyttes til et banner på deres hjemmeside, og på denne måde kan man spore, hvor meget salg der er genereret fra denne klub. Indtil videre har 11 klubber gjort brug af denne mulighed, og det har genereret kick-back for i alt 29.000 kr. samt udløst 18 VIP-billetter. 

 

EM Gruppeture

EM Gruppeture er klubbernes mulighed for, i samlet flok, at tage til EM. Gruppeturerne giver mulighed for samlet at købe større mængder billetter end det er muligt via billetsalgs-siden. Indtil videre har fem klubber købt gruppeture for i alt 235.585,- kr., mens ca. 10 klubber er i gang med at afvikle forsalget til disse. 

 

Hvis du tænker, at din klub kunne have interesse i at blive en del af enten EM Billetmodul eller EM Gruppeture, bedes du kontakte ansvarlig:

 

Mads Germer Petersen

MGP@svoem.dk

30 35 65 57

 

Bliv frivillig ved EM 2017

Netop nu har du en helt unik mulighed for at blive en del af EM 2017. Ved at være frivillig ved mesterskaberne kommer du helt tæt på de største europæiske svømmestjerne og du skal hjælpe til ved en masse spændende opgaver som f.eks. afviklingen af EM, akkreditering, information, transport, medier, billetter, side-events og meget mere. Hvis dette lyder som noget for sig, så tilmeld dig som frivillig her.

 

Følg EuroSwim 2017

Hvis du vil vide meget mere om EM 2017, så smut forbi eurowim’s officielle hjemmeside, hvor du kan følge forberedelserne til mesterskaberne på tætteste hold. Du kan også holde dig opdateret via både Facebook og Instagram, hvor mange spændende EM-nyheder, billeder og videoer allerede nu er tilgængelige.
Tags: EMK2017

 

Se de seneste nyheder

16-12-2017 21:33:00

To europarekorder og en verdensrekord var med til at holde ild i den store svømmefest til EM lørdag aften.

 
16-12-2017 21:00:00

De seneste dage hvor EM i Svømning har fundet sted i København knokles der hårdt for at skabe den bedste oplevelse. Under EM’et er omkring 500 frivillige aktive som bruger en masse energi på at skabe den bedste oplevelse for alle. 

 
16-12-2017 13:30:00

For mange unge svømmere er det en drøm – uanset hvor fjern, at komme med til et stort internationalt stævne. Lørdag fik en stor gruppe unge svømmere fra Region Midtjylland og Nordjylland chancen for at opleve EM på nært hold.

 
16-12-2017 11:54:00

EM-afsnittet med flest danske starter er færdigsvømmet, og du får tophistorierne derfra her.

 
16-12-2017 11:30:00

Royal Arena er næsten hjemmebane. Sådan må mange svenske publikummer have tænkt, for der er solgtmange billetter til vores naboer på den anden side af sundet. Og svenskerne er med til at højne stemningen – ikke kun i vandet, men også på tribunen.