Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Træner til VM i Svømning I Budapest, Ungarn 2017


18-04-2017:
Af: Svømmesport

Sportsafdelingen åbner op for muligheden for at komme i betragtning til en udviklingsposition under VM på langbane!


Med henvisning til udtagelseskriterierne for sommerens VM i svømning i Budapest åbner Sportsafdelingen op for muligheden for at komme i betragtning til en udviklingsposition som associeret træner og bidragsyder til VM-holdets supportteam. 

 

VM holdet rejser til Ungarn på forberedelsestræningslejr den 13. juli 2017. VM afholdes i Budapest i perioden 23. juli 2017 til den 30. juli 2017. Hjemkomst til Danmark vil være den 31. juli 2017.


Vi vil ud fra en helhedsvurdering vægte følgende karakteristika hos ansøgerne:

 

  • Et ønske om at lære og udvikle sig i et samarbejdende miljø med henblik på at præstere bedste muligt i international high performance.
  • Vilje, indstilling og kapacitet til på lang sigt at være træner på nationalt og internationalt niveau.
  • Evner til kortsigtet og langsigtet strategisk tænkning.
  • Dokumenterede podieplaceringer ved danske juniormesterskaber og/eller top-8 placeringer ved danske seniormesterskaber.
  • Færdigheder inden for videoarbejde og performanceanalyse.
  • Efterleve Dansk Svømmeunions Adfærdskodeks og Sportsafdelingens teamkultur, "Et hold, et mål".


Send venligst en motiveret ansøgning, inklusive en kort beskrivelse af dine mål og forventninger til din trænerkarriere, senest 30. april 2017 til sportschef Lars Green Bach på mail lgb@svoem.dk.


Ansøgningen skal være ledsaget af en kort udtalelse fra din klub, der bekræfter at klubben understøtter din deltagelse som et led i kompetenceudviklingen af dig som træner. Ligeledes skal klubben bekræfte, at den er indforstået med at medfinansiere rejsen og opholdet (træningslejren og mesterskabet) med en andel på en tredjedel af de samlede omkostninger – dog maksimalt kr. 10.000,00.


Eventuelle spørgsmål rettes til Landstræner Dean Boles på mail db@svoem.dk– telefon 29206158. Eller til sportschef Lars Green Bach på lgb@svoem.dk– telefon 29206160.

 

I kan her finde opslaget som pdf

 

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.