Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Træner til VM i Svømning I Budapest, Ungarn 2017


18-04-2017:
Af: Svømmesport

Sportsafdelingen åbner op for muligheden for at komme i betragtning til en udviklingsposition under VM på langbane!


Med henvisning til udtagelseskriterierne for sommerens VM i svømning i Budapest åbner Sportsafdelingen op for muligheden for at komme i betragtning til en udviklingsposition som associeret træner og bidragsyder til VM-holdets supportteam. 

 

VM holdet rejser til Ungarn på forberedelsestræningslejr den 13. juli 2017. VM afholdes i Budapest i perioden 23. juli 2017 til den 30. juli 2017. Hjemkomst til Danmark vil være den 31. juli 2017.


Vi vil ud fra en helhedsvurdering vægte følgende karakteristika hos ansøgerne:

 

  • Et ønske om at lære og udvikle sig i et samarbejdende miljø med henblik på at præstere bedste muligt i international high performance.
  • Vilje, indstilling og kapacitet til på lang sigt at være træner på nationalt og internationalt niveau.
  • Evner til kortsigtet og langsigtet strategisk tænkning.
  • Dokumenterede podieplaceringer ved danske juniormesterskaber og/eller top-8 placeringer ved danske seniormesterskaber.
  • Færdigheder inden for videoarbejde og performanceanalyse.
  • Efterleve Dansk Svømmeunions Adfærdskodeks og Sportsafdelingens teamkultur, "Et hold, et mål".


Send venligst en motiveret ansøgning, inklusive en kort beskrivelse af dine mål og forventninger til din trænerkarriere, senest 30. april 2017 til sportschef Lars Green Bach på mail lgb@svoem.dk.


Ansøgningen skal være ledsaget af en kort udtalelse fra din klub, der bekræfter at klubben understøtter din deltagelse som et led i kompetenceudviklingen af dig som træner. Ligeledes skal klubben bekræfte, at den er indforstået med at medfinansiere rejsen og opholdet (træningslejren og mesterskabet) med en andel på en tredjedel af de samlede omkostninger – dog maksimalt kr. 10.000,00.


Eventuelle spørgsmål rettes til Landstræner Dean Boles på mail db@svoem.dk– telefon 29206158. Eller til sportschef Lars Green Bach på lgb@svoem.dk– telefon 29206160.

 

I kan her finde opslaget som pdf

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.