Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af to skribenter. For øjeblikket er det Laura Rosenkvist Schultz og Klaus Bach Christensen, der leverer nyt til sitet hver dag. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til skribenterne på e-mail: journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Vil du være træner ved VM 2017 i Budapest?


21-04-2017 18:00:00:
Af: Johanne Tolstrup

Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion har åbnet op for muligheden for at komme i betragtning til en udviklingsposition som associeret træner ved VM 2017. Læs mere her!


Et rekordstort hold er netop udtaget til sommerens VM i Budapest og i den forbindelse har sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion åbnet op for muligheden for at komme i betragtning til en udviklingsposition som associeret træner og bidragsyder til VM-holdets supportteam, når dette års VM på langbane afvikles i slutningen af juli måned 2017.

 

VM-holdet rejser til Ungarn på forberedelseslejr den 13. juli 2017 og mesterskaberne løber efterfølgende af stablen i den ungarske hovedstad Budapest fra den 23. til den 30. juli 2017. Det forventende hjemkomst til Danmark vil være den 31. juli 2017.

 

Ansøgning

Ud fra en helhedsvurdering vil følgende karakteristika blive vægtet hos ansøgerne:

 

· Et ønske om at lære og udvikle sig i et samarbejdende miljø med henblik på at præstere bedste muligt i international high performance.

· Vilje, indstilling og kapacitet til på lang sigt at være træner på nationalt og internationalt niveau.

· Evner til kortsigtet og langsigtet strategisk tænkning.

· Dokumenterede podieplaceringer ved danske juniormesterskaber og/eller top-8 placeringer ved danske seniormesterskaber.

· Færdigheder inden for videoarbejde og performanceanalyse.

· Efterleve Dansk Svømmeunions adfærdskodeks og Sportsafdelingens teamkultur, "Et hold, et mål".

 

Lyder dette som noget for dig eller en du kender?

Hvis dette lyder som noget for dig eller en du kender, så send venligst en motiveret ansøgning - inklusiv en kort beskrivelse af dine mål og forventninger til din trænerkarriere - til sportschef Lars Green Bach på mail: Lgb@svoem.dk senest den 30. april.

 

Din ansøgning skal være ledsaget af en kort udtalelse fra din klub, der bekræfter at denne understøtter din deltagelse som et led i kompetenceudviklingen af dig som træner. Ligeledes skal klubben bekræfte, at den er indforstået med at medfinansiere rejsen og opholdet (træningslejren og mesterskabet) med en andel på en tredjedel af de samlede omkostninger – dog maksimalt kr. 10.000,00.

 

Eventuelle spørgsmål rettes til Landstræner Dean Boles på mail db@svoem.dk – telefon 29206158.

Eller til sportschef Lars Green Bach på lgb@svoem.dk – telefon 29206160.

 

Ovenstående kan findes i PDF-format her.
Tags: VM 2017

 

Se de seneste nyheder

14-12-2017 21:30:00

Det var en meget glad Emily Gantriis der kom op af vandet efter at have svømmet sit første løb ved et internationalt mesterskab. Helsinge svømmeren satte nemlig personlig rekordog kvalificerede sig til en semifinale plads.

 
14-12-2017 21:00:00

Emilie Beckmann vinder sølv til EM i 50 meter butterfly, hvilket er den første danske EM-medalje under de igangværende Europamesterskaber. 

 
14-12-2017 19:40:00

Ved torsdagens finaleafsnit ved EM kunne man finde fire Vild med dans-deltagere, der alle var kommet for at heppe på Mie Ø. Nielsen.

 
14-12-2017 16:00:00

På 2. dagen af EM i svømning i Royal Arena fikKvik Kastrup-svømmeren Regitze Gaard sin internationale stævnedebut i 50 meter butterfly. Hun leverede en godkendt indsats i et felt med mange stærke svømmere.

 
14-12-2017 15:00:00

Under torsdagens indledende afsnit ved EM i Royal Arena var der EM-debut til Sigma Swim Birkerøds Alexander Aslak Nørgaard i 1500 meter fri.