Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Det er altid sjovt at være af sted med juniorlandsholdet”


27-04-2017 20:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Gladsaxes Victoria Bierre er for tredje år i træk udtaget til EM Junior, og hun ser frem til at komme af sted til sommer og repræsentere Danmark.


15 svømmere er udtaget til EM Junior, der løber af stablen fra den 28. juni til den 2. juli i Israel. En af dem er Victoria Bierre fra Gladsaxe Svømmeklub, der svømmer sit sidste år som junior. Hun glæder sig over at være udtaget for tredje år i træk og ser frem til at deltage ved sommerens mesterskab.

 

- Jeg er rigtig glad for at være udtaget til sommerens EM Junior. Det er altid sjovt at være af sted med juniorlandsholdet og repræsentere sit land. Specielt ved sådan et stort stævne, fortæller hun og fortsætter:

 

- Det er jo mit sidste år som juniorsvømmer, og jeg er rigtig glad for at være med nu for tredje år i træk. Det er altid sjovt at komme ud og race, specielt ved et internationalt mesterskab, hvor alle svømmere har et rigtig højt niveau. Jeg ser allermest frem til at svømme mine løb, og jeg vil selvfølgelig kæmpe for, at det kan føre mig videre, så jeg får muligheden for at svømme så mange gange som muligt.

 

I Gladsaxe Svømmeklub har man netop ansat en ny elitetræner, Flemming Poulsen, og om denne ansættelse og betydningen for forberedelsen frem mod EM Junior til sommer, fortæller Victoria:

 

- Vi har i GSC fået ny cheftræner, Flemming Poulsen, som jeg sammen med har lavet en plan for perioden frem mod EJM. Vi træner rigtig hårdt lige nu, og allerede den første weekend af maj deltager nogle af os i Bergen Swim Festival, hvor nogle forskellige løb og raceplans skal afprøves.

 

Udover træningen og forberedelserne i klubben var holdet på 15 EM Junior-svømmere i starten af denne måned af sted på en kickoff-tur til Amsterdam, hvor holdet skulle rystes sammen, og forberedelserne skulle skydes i gang.

 

- Det var en rigtig god tur, og vi blev rystet godt sammen som et hold. Derudover havde vi nogle individuelle samtaler med vores trænere og Thomas Stub med fokus på at få afstemt forventninger og målsætninger i forbindelse med EJM, fortæller hun og fortsætter om sine forventninger til egne præstationerne ved stævnet:

 

- Jeg har nogle konkrete tider i sigtekornet, og hvis alt spiller på dagen, bør det kunne lade sig gøre. Hvad det så fører til placeringsmæssigt, afhænger jo så af de andre svømmere.

 

Victoria er udtaget i både 50 og 100 ryg, men hun satser på at skulle svømme alle tre rygløb i Israel.

 

Tak til Victoria for interviewet.

 

Det danske EM Junior hold består af følgende 15 svømmere:

Alexander Aslak Nørgaard, Søllerød Svømmeklub

Amalie Søby Mortensen, Holstebro Svømme Club

Andreas Kaas Elmgreen, Lyngby Svømmeklub

Cecilie Wiuff, Herlev Svømning

Frederik Rindshøj, Gladsaxe Svømmeklub

Helena Rosendahl Bach, Holstebro Svømme Club

Julie Kepp Jensen, A6

Katrine Bukh Villesen, Aalborg Svømmeklub

Laura Findahl Andersen, KVIK Kastrup

Mia Steen Duus, Sigma Swim Birkerød

Mikkel Gadgaard, Esbjerg Svømmeklub

Mikkel-Emil Rosenbom, Lyngby Svømmeklub

Regitze Gaard, KVIK Kastrup

Sara Sylvest, KVIK Kastrup

Victoria Bierre, Gladsaxe Svømmeklub 

 

Victoria Bierre. Foto: Privat.Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.