Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg elsker at konkurrere på de største scener”


28-04-2017 17:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

SvømmeSport har fået sig en lille snak med Daniel Skaaning, der skal repræsentere Danmark ved VM til sommer på 4x200 fri. Læs med her.


Fire drenge er blevet udtaget til VM-holdkappen 4x200 fri. Det gælder Anders Lie (Farum Svømmeklub/USA), Daniel Skaaning (STT-VAT CPH/NTC), Marcus Krøyer Svendsen (Svømmeklubben KVIK Kastrup) og Sebastian Ovesen (Svømmeklubben KVIK Kastrup). Udtagelsen skete efter drengenes deltagelse ved Danish Open og Swim Open Stockholm, hvor de desværre kun var få hundrededele fra at kvalificere sig til sommerens mesterskab. Alligevel valgte landstræner, Dean Boles, at han ville have de fire drenge med til Budapest, hvor de skal repræsentere Danmark i en stærk herrer-holdkap.

 

I forbindelse med udtagelsen af de fire drenge og de netop påbegyndte VM-forberedelser har SvømmeSport fået sig en snak med Daniel Skaaning, der fortæller lidt om udtagelsen og den første tids hårde træning. Læs med herunder.

 

Hvad siger du til din VM-udtagelse på 4x200 fri?

- Jeg er naturligvis rigtig glad og stolt over igen at repræsentere de rød-hvide farver til sommer. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at drengene og jeg nok skal bevise, at vi hører til blandt de bedste.

 

VM-forberedelserne er jo startet op nu. Hvordan har de første dage med træningen set ud?

- Forberedelserne er gået i gang, og vi er blevet testet i skills, som starter og vendinger, diverse aerobe tests samt stroke efficiency. Nu har vi en masse data, som vi kan drage bytte af de næste måneder.

 

Hvad bliver dit fokus frem mod VM?

- Mit fokus er hele tiden at rykke mit niveau. Jeg stræber hele tiden efter at gøre hver detalje bedre.

 

Har du nogle særlige mål ved VM?

- Målet for VM er, at jeg skal være bedre end nogensinde.

 

Hvad ser du allermest frem til ved stævnet?

- Jeg elsker at konkurrere på de største scener. VM er en af dem, så det ser jeg meget frem til.

 

Mange tak til Daniel for det lille interview.

 

Du kan læse meget mere om VM på langbane, der finder sted fra den 23. -30. juli i Budapest på FINA’s officielle hjemmeside

 

Daniel Skaaning. Foto: Patrick Kraemer.
Tags: VM 2017

 

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.