Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Startfællesskabet Sigma Swim ophører


16-06-2017 10:20:00:
Af: Nora Thomsen

Svømmeklubberne Allerød og Birkerød, som sammen står bag Sigma Swim har besluttet at opløse samarbejdet.


Nedenstående nyhed fremgår af Sigma Swims hjemmeside:

Det er med stor beklagelse, at Sigma Swim må meddele at startfællesskabet mellem Sigma Swim Birkerød og Sigma Swim Allerød ophører ved udgangen af denne sæson.

Efter mange måneders forsøg på at finde en fælles vej, må vi konstatere at dette ikke er muligt og vi går derfor hver til sit som venner.

I begge klubber vil der nu blive brugt kræfter på at få lavet det bedst mulige set-up til de mange dygtige svømmere som klubberne har. Det bliver en hård tid for begge klubber, men vi er sikre på det nok skal lykkes.

Vi lukker startfællesskabet ned med utrolig mange flotte resultater i bagagen. Det er blevet til mange mesterskaber, til OL, VM og EM deltagelser, flere DHM sejre og vi kan kigge tilbage med stolthed.

Vi benytter lejligheden til at takke for den support og indsats der har været lagt i startfællesskabet af svømmere, trænere og de mange frivillige. Sigma Swim startfællesskabet nåede at runde 19 år.


Evt. spørgsmål til ovennævnte kan rettes til formand for Sigma Swim Birkerød Inga Nørby på telefon 30751854 eller formand for Sigma Swim Allerød Lone Olczyk på telefon 22181766.


 

 

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.