Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
Marts
2018
Svømning
Hammer Sparkassen-Cup
Maximare Hamm
24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


NM Junior i den kommende weekend


05-07-2017 18:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Den 8. og 9. juli afvikles Nordiske Mesterskaber for juniorer på Færøerne, hvor 19 danske svømmere er udtaget. Læs mere her.


Lørdag og søndag deltager 19 unge svømmere i Nordiske Mesterskaber for juniorer i Vágur, Færøerne. 13 af svømmerne blev udtaget på baggrund af deres præstationer ved Danish Open, mens de resterende seks årgangssvømmere blev udtaget efter sidste uges DM Årgang på langbane. 

Den danske trup kan nu se frem til at deltage ved stævnet, hvor det gælder om at levere deres bedste og få en masse ny stævneerfaring med sig videre. 

 

I forbindelse med stævnet har SvømmeSport fået et par kommentarer fra Dansk Svømmeunions talentansvarlig Thomas Stub, der fortæller følgende om det kommende stævne: 

 

- Danmark stiller med et stærkt hold bestående af 19 dygtige svømmer. 13 juniorsvømmer som har kvalificeret sig til Danish Open tilbage i april, og 6 årgangssvømmere som kvalificerede sig i sidste uge til DM Årgang Langbane, og som nu starter deres juniortid med deltagelsen i NM Junior Langbane. Fælles for begge grupper er, at fokus er på at levere gode præstationer og levere deres absolut bedste på dagen.

 

- Jeg er spændt på at se juniorsvømmernes fremgang siden kvalifikationen ved Danish Open, og om årgangssvømmerne er i stand til at foretage justeringer i forhold til deres løb til DM Årgang Langbane, som giver en forbedret præstation til Nordiske Mesterskaber.

 

Mange tak til Thomas Stub. 

 

Det danske NM Junior-hold består af følgende 19 svømmere:

Clara Rybak-Andersen, Gentofte Svømme Klub

Christoffer Harbo Andersen, Søllerød Svømmeklub

Felix Lund, Herlev Svømning

Frederikke Echardt, Triton Ballerup

Johanne Hingebjerg, Hovedstadens Svømmeklub

Julie Krøyer Svendsen, KVIK Kastrup

Karoline Sørensen, Thisted Svømmeklub

Laura Fogh, Hjortshøj Egå Svømning

Louise D. Liboriussen, Viborg Svømmeklub

Lucas Bruun Strøbek, Gentofte Svømme Klub

Marcus Mantzius Mosegaard, Slagelse Svømmeklub

Melanie Eggertsen, Nakskov Svømme Klub

Mille Moeslund Lausen, Aalborg Svømmeklub

Naya Modin Thomsen, Køge Svømmeklub

Nicklas Östman Pedersen, Herlev Svømning

Oskar Lindholm, Lyseng IF

Rebecca Endrup Jacobsen, Viborg Svømmeklub

Victoria Haahr Pallesen, Aalborg Svømmeklub

William Textor Broch, Lyngby Svømmeklub

 

Her på SvømmeSport vil vi fra den 6. til og med den 9. juli have størst fokus på DM, der svømmes på Bellahøj Stadion, hvilket betyder, at der ingen resultatopfølgning fra NM Junior vil være at finde her på siden. Til gengæld kan du smutte forbi Livetiming, hvor resultaterne løbende vil fremgå under stævnet. Se de seneste nyheder

16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.

 
12-03-2018 16:59:00

Årets Vest- og Østdanske mesterskaber på langbane afholdes i den kommende weekend. Vi har her samlet de vigtigste informationer.