Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af to skribenter. For øjeblikket er det Laura Rosenkvist Schultz og Klaus Bach Christensen, der leverer nyt til sitet hver dag. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til skribenterne på e-mail: journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Viktor Bromer sikrer sig billet til VM-finale


25-07-2017 19:25:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Med en samlet 6. plads i semifinalen kvalificerer Viktor Bromer sig til VM-finalen på 200 butterfly, der svømmes i morgen aften. 


Aftenens danske semifinalist ved VM i Budapest var Viktor Bromer (Aalborg Svømmeklub), der netop har været i vandet til 200 butterfly. Her havde han på fornem vis formået at svømme sig videre fra de indledende heats i morges med tredjebedste tid på 1:55.13.

 

Her til aften skulle Aalborg-svømmeren så ud og kæmpe for en finaleplads mod nogle af verdens bedste svømmere, og man må sige, at han leverede, hvad han skulle. Med en anelse langsommere tid end i morges på 1:55.39 formår han at sikre sig den 6. bedste tid videre til finalen. 

 

Viktor var derfor en ganske tilfreds svømmer, der blandt andet udtalte følgende, da TV2 Sport snakkede med ham efter løbet: 

 

- Følelsen var rigtig god. Jeg brænder sammen til sidst, og det er de sidste 15 meter, hvor jeg bare kan mærke "åh nej". Den var rigtig hård. Men jeg kommer i mål, og jeg er videre. Det kan ikke være bedre.

 

- Det er fedt at være tilbage igen (i en VM-finale red.)

 

Vi kan dermed se frem til at følge første VM-finale med dansk deltagelse i morgen aften, når finaleafsnittet skydes i gang klokken 17:30. Viktors 200 butterfly-finale er sat til at starte klokken 18:01. 

 

Dermed slut for tredjedagen ved dette mesterskab.

 

I morgen skal vi se følgende danskere i aktion i de indledende heats:

- Anders Lie (Farum Svømmeklub/USA) i 100 fri

- Maj Howardsen (Sigma Swim Allerød) i 200 butterfly

- Daniel Skaaning (STT-VAT/NTC) i 200 medley

 

De indledende heats skydes i gang klokken 9.30. Følg alle afsnit på TV2 Sport eller Eurosport. Derudover kan alle resultater ses på omegatiming.com

 

Foto: Patrick Kraemer.
Tags: VM 2017

 

Se de seneste nyheder

16-12-2017 21:33:00

To europarekorder og en verdensrekord var med til at holde ild i den store svømmefest til EM lørdag aften.

 
16-12-2017 21:00:00

De seneste dage hvor EM i Svømning har fundet sted i København knokles der hårdt for at skabe den bedste oplevelse. Under EM’et er omkring 500 frivillige aktive som bruger en masse energi på at skabe den bedste oplevelse for alle. 

 
16-12-2017 13:30:00

For mange unge svømmere er det en drøm – uanset hvor fjern, at komme med til et stort internationalt stævne. Lørdag fik en stor gruppe unge svømmere fra Region Midtjylland og Nordjylland chancen for at opleve EM på nært hold.

 
16-12-2017 11:54:00

EM-afsnittet med flest danske starter er færdigsvømmet, og du får tophistorierne derfra her.

 
16-12-2017 11:30:00

Royal Arena er næsten hjemmebane. Sådan må mange svenske publikummer have tænkt, for der er solgtmange billetter til vores naboer på den anden side af sundet. Og svenskerne er med til at højne stemningen – ikke kun i vandet, men også på tribunen.