Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
13-02-2018 17:45:15
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Februar
2018
Svømning
Masters Challenge 2018
Kranj
3
Marts
2018
Svømning
Antwerp Diamond Speedo Race
Antwerpen
9
Marts
2018
Svømning
FFN Golden Tour
Sarcelles, Paris

EM på kortbane

 

Euro Meet

 

Tekst
Tekst


EM-ambassadør ser frem til svømmefesten i København


27-09-2017 11:55:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Daniel Skaaning blev i denne måned udnævnt som ambassadør for EM i København til december. Læs med her, hvor Daniel fortæller om titlen og meget mere.


Om 77 dage skydes vinterens store svømmeevent i gang, når den 19. udgave af de Europæiske Kortbanemesterskaber finder sted i Royal Arena i København. Her forventes det, at hele 1000 svømmere, trænere og ledere deltager fra hele Europa, og her i blandt finder vi naturligvis også vores danske svømmere.

 

Én af dem er STT/VAT CPH/NTC’s Daniel Skaaning, der i denne måned blev udnævnt som ambassadør for mesterskabet. Derfor har SvømmeSport fanget ham til en snak om den nye titel, mesterskabet, forberedelserne dertil og meget mere.

 

Daniel udtrykker først og fremmest sin glæde over at være udnævnt som ambassadør for EM på hjemmebane.

 

- Jeg er rigtig glad for at være ambassadør for EM. Det er et kæmpe event, ikke kun for dansk svømning, men hele Danmark, så jeg vil gøre mit for at gøre det til nogle fantastiske dage.

 

- Jeg vil prøve at promovere eventen så godt som muligt, men det giver også nogle muligheder for min egen person. Jeg får muligheden for at blive brandet på en helt ny måde, uddyber Daniel.

 

Udover at Daniel nu er ambassadør for eventen, satser han på at kunne stille op i både 100 og 200 medley og måske også 200 fri, og det kræver selvfølgelig masser af målrettet og hård træning, som for længst er skudt i gang.

 

- Lige nu er det bare benhård træning. Vi skal være 110% klar til december, og de første brikker bliver lagt nu. Ellers har vi en konkurrence i Amsterdam i slut oktober, som bliver vores første test, fortæller han og fortsætter om sine forventninger til mesterskabet:

 

- Jeg har altid store forventninger til mig selv. Det forpligter. Heldigvis kun overfor mig selv, men jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg har store drømme.

 

Ligesom resten af Svømmedanmark ser Daniel frem til, at mesterskabet skal finde sted i København på hjemmebane, hvor han kan glæde sig til at hoppe i bassinet i en arena fyldt med folk, der hepper på de danske svømmere.

 

- Jeg glæder mig helt vildt til at gå ind i en fyldt arena og bare mærke den energi, som et hjemmepublikum giver. At stå bag skamlen, mens flere tusinde mennesker hepper på dig er et sandt privilegium. Det er en så speciel følelse, som man nogle gange kan ligge søvnløs over. Sådan har jeg det med, at det er på hjemmebane, fortæller Daniel og afslutter:

 

- Jeg glæder mig helt simpelt bare til at være en del af det. Jeg glæder til at opleve hele atmosfæren og svømmefeberen, som vi får skabt i hele København.

 

Mange tak til Daniel for interviewet.

 

EM i København finder sted fra den 13. til og med den 17. december i Royal Arena.

Du kan læse meget mere om EM på deres hjemmeside her.

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

19-02-2018 18:34:41

Svømmeklubben S68 afholder i samarbejde med Dansk Svømmeunion Vest Junior/Senior Langbanemesterskab i Hjørring. 

 
15-02-2018 17:29:47

Det var en glædelig overraskelse for Mads Hjorth at vinde prisen som Årets Årgangs-/Juniortræner tilbage i 2016. 

 
14-02-2018 08:55:57

H2Odense er ligesom mange andre klubber også taget på træningslejr i vinterferien. Klubbens førstehold er taget under varmere himmelstrøg og nyder nu solen i Tyrkiet. 

 
13-02-2018 17:45:15

Lørdag den 10. februar kørte Esbjerg Svømmeklubs andenhold mod Eindhoven i Holland. SvømmeSport har været i kontakt med svømmeren Michelle Kramer, og hun giver her en update.  

 
12-02-2018 20:01:00

Ny svømmehal i Vejle skal danne rammerne om DM de kommende fem år.