Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Hovedstadens Svømmeklub forbedrer sig endnu en gang


13-10-2017 15:15:00:
Af: Klaus Bach Christensen

Hovedstandens Svømmeklub har efter weekendens fjerdeplads i Svømmeligaen forbedret sin placering de seneste seks år i træk.


 

Pressemeddelelse udsendt af Hovedstadens Svømmeklub i dag 13. oktober.

 

Hovedstadens Svømmeklub er nu Danmarks fjerdebedste svømmeklub

 

I Svømmeligaen, der er landets fornemste svømmerække, sluttede Hovedstadens Svømmeklub i weekenden 7. – 8. oktober på en sikker fjerdeplads ud af de ni deltagende klubber. Det var en flot forbedring af sidste års overraskende femteplads. Hovedstadens Svømmeklub deltager for kun andet år i Svømmeligaen. 

 

Målet for holdet og trænerteamet var at fastholde sidste års placering som nr. fem. Hovedstadens Svømmeklub formåede endnu et år at levere en stærk holdindsats, hvor hele holdet svømmede flot og kæmpede til det sidste. Fjerdepladsen blev først sikret i det fjerde og sidste stævneafsnit søndag aften. Der var hård kamp med både Gladsaxe og Triton Ballerup under hele stævnet. Sammenlagt vinder Aalborg Svømmeklub foran Sigma og med Kvik Kastrup på tredjepladsen. 

 

Stemningsbillede fra weekendens DM Hold.

Foto: Hovedstadens Svømmeklub

 

Klubdirektør Lars Sørensen udtaler: - Det er faktisk lidt bevægende, at vi i klubben for 6. år i træk forbedrer års placering. I 2011 blev HSK tvangsnedrykket og vi måtte i 2012 starte i 4. division. Det har været en lang rejse, hvor vi nu står styrket med et kæmpe potentiale på vej fra klubbens yngre svømmere. 

 

Cheftræner Olaf Wildeboer hæfter sig særligt ved: Det var virkelig en fantastisk holdindsats og stærk moral af holdet, at de sikrer fjerdepladsen i sidste afsnit. 

Olaf siger videre: - Det næste skridt op til tredjepladsen bliver rigtig svært. Vi er mange point efter nr. 3. Men vi har fået god energi og moral ud at præstere under pres hele stævnet. Nu skal vi være lidt tålmodige og vente på, at de meget stærke talenter vi har på vej udvikler sig til topsvømmere på seniorniveau.

 

Næste vigtige opgave for HSK-svømmerne er DM for juniorer og DM for seniorer. Stævnerne svømmes i starten af november. For seniorsvømmerne er der mulighed for kvalifikation til EM på kortbane, som svømmes i København i december i Royal Arena. 

 

Vedhæftede fotos kan frit benyttes. Ønskes de i højere opløsning, kontakt da Hovedstadens Svømmeklub. 

 

For pressekontakt til Hovedstadens Svømmeklub kan klubdirektør Lars Sørensen kontaktes på tlf.: 3114 6178

 

Med venlig hilsen

Hovedstadens Svømmeklub

 

Lars Sørensen

Klubdirektør

 

Mobil: +45 3114 6178

 

Web: www.hsk.dk

Facebook: www.facebook.com/hovedstadens
Tags: DM Hold

Se de seneste nyheder

22-01-2018 06:39:00

De danske juniorlandsholdssvømmere og svømmere fra Great Danes kickstarter langbane sæsonen i Luxembourg.

 
21-01-2018 13:59:30

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været. 

 
19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.