Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af to skribenter. For øjeblikket er det Laura Rosenkvist Schultz og Klaus Bach Christensen, der leverer nyt til sitet hver dag. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til skribenterne på e-mail: journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
November
2017
Svømning
Syd Cup 2017
Hjortebro Hallen, Haderslev
1
December
2017
Svømning
Nordiske Senior & Junior kortbane
Reykjavik (ICE)
1
December
2017
Svømning
KVIK Årgangs Cup
Kastrup Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


”Jeg håber, at det bliver et stævne med højt niveau og god energi”


15-10-2017 10:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I næste weekend venter Swim Cup Amsterdam for en gruppe NTC-svømmere heriblandt Signe Bro, der ser frem til at komme ud og teste formen af.


Som SvømmeSport kunne fortælle i går, tager 12 NTC-svømmere til stævne i Holland i næste uge, hvor Swim Cup Amsterdam venter fra den 20. til og med den 22. oktober.

I den forbindelse har SvømmeSport snakket med Signe Bro (Triton Ballerup/NTC), der er med på holdet. Hun ser frem til at komme ud og se, at den sidste tids træning forhåbentlig har givet pote.

 

- Jeg forventer at se fremgang i de ting, vi har arbejdet på i den daglige træning den sidste måned, fortæller Signe og uddyber om forventningerne til stævnet:

 

- Jeg håber, at det bliver et stævne med højt niveau og god energi, så svømmer jeg bedst. Jeg skal nok få det sjovt sammen med de andre fra holdet og stadig være koncentreret omkring stævnet. Jeg glæder mig til at se, hvad jeg kan efter en lang periode med hård træning.

 

Stævnet, der afholdes på NTC-cheftræner Martin Truijens gamle hjemmebane, bliver godt besøgt af stærke hollandske svømmere, men selvom konkurrencen bliver hård, er det ikke noget, som Signe tænker nærmere over, når hun skal ud til stævnet.

 

- Jeg kan bedst lide ikke at tænke så meget på, hvad de andre kan til stævnet. Det er alligevel ude af min kontrol. Jeg har derfor ikke set startlister, men jeg tænker, der er højt niveau, og jeg håber, jeg kan være med til at kæmpe om de gode pladser, udtaler hun.

 

Stævnet i Holland er placeret cirka en måned før, at det for alvor går løs ved DM i Greve, hvor der blandt andet skal svømmes om kvalifikationen til EM i København til december. Det er dog ikke noget, som Signe lægger alt for meget i ved næste uges stævne.

 

- Det har egentligt ikke den store betydning for mig, at det ligger tæt på DM. Stævnet i Amsterdam er noget helt andet, og her handler det kun om at finpudse min raceplan og se, hvad jeg kan, fortæller Signe og afslutter om forventningerne til DM i Greve i næste måned:

 

- Jeg ser meget frem til DM i Greve. Jeg tror, det bliver sjovt at se, hvor folk er henne i deres proces. Jeg vil selvfølgelig gøre mit for at svømme mig på holdet til december. Det kunne være en fed oplevelse at få med i bagagen.

 

SvømmeSport takker Signe for interviewet.

 

Udover dette interview kan du i SvømmeSports nyhed fra i går læse cheftræner Martin Truijens’ kommentarer til det kommende stævne. Her kan du også finde link til den officielle stævneside med program, løbsoversigt, livetiming og meget mere. 

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

22-11-2017 17:27:00

Cecilie Wiuff skal sammen med syv andre seniorsvømmere repræsentere Danmark til Nordiske Mesterskaber for seniorsvømmere, som afholdes på Island i december.

 
21-11-2017 15:50:00

Ved DM i Greve blev det danske NM-hold udtaget, bestående af otte seniorsvømmere, der skal ud og forsvare de røde og hvide farver i Island. Læs mere her.

 
21-11-2017

Dansk Svømmeunions landstræner Dean Boles har valgt at supplere holdet med yderligere en svømmer og en træner.

 
20-11-2017 21:10:00

Efter at have vundet de fleste af årets World Cups var det ikke overraskende Sarah Sjöström og Chad Le Clos, som vandt årets World Cup samlet for henholdsvis kvinder og mænd.

 
20-11-2017 16:35:00

Talentansvarlig Thomas Stub fortæller her om udtagelsen af holdet, der skal ud og prøve kræfter af med et internationalt mesterskab.