Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af to skribenter. For øjeblikket er det Laura Rosenkvist Schultz og Klaus Bach Christensen, der leverer nyt til sitet hver dag. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til skribenterne på e-mail: journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
November
2017
Svømning
Syd Cup 2017
Hjortebro Hallen, Haderslev
1
December
2017
Svømning
Nordiske Senior & Junior kortbane
Reykjavik (ICE)
1
December
2017
Svømning
KVIK Årgangs Cup
Kastrup Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


To danske fjerdepladser i World Cuppen


10-11-2017 14:07:00:
Af: Klaus Bach Christensen

Rikke Møller Pedersen og Pernille Blume deltager i weekenden i World Cuppen, som denne gang afholdes i det tidligere olympiske bassin i Beijing.


Imens alles øjne er rettet mod resultaterne til DM Kortbane, som er i fuld gang i Greve Svømmehal, deltager Rikke Møller Pedersen og Pernille Blume netop nu i FINAs World Cup, som denne gang afholdes i Kina nærmere bestemt Beijing.

 

Rikke Møller Pedersen blev nummer fire til World Cuppen i Beijing på 50 meter bryst.

Foto: Patrick Kraemer

 

Begge danskere har været i vandet i dag i henholdsvis 50 meter brystsvømning og 50 meter fri. Rikke Møller Pedersen havde svømmet sig videre til finalen i femte bedste tid. I finalen lykkedes det hende at forbedre sin tid fra det indledende afsnit, og den danske brystsvømmer sluttede på en fjerdeplads i tiden 30.58 - blot 14 hundrededele af et sekund efter tredjepladsen. Løbet blev vundet af Alia Atkinson i tiden 29.57.

 

Pernille Blume svømmede sig videre til finalen i 50 meter fri i fjerde hurtigste tid, og i finalen blev det til samme placering efter den danske sprinter slog hånden i væggen i tiden 23.92, som er ny personlig rekord med 0,01 sekund. Løbet blev vundet af svenske Sarah Sjostrom i tiden 23.40.

 

Du kan finde alle resultaterne fra dagens løb ved at klikke her.Se de seneste nyheder

23-11-2017 09:05:00

Atmosfæren til årets DM Kortbane var seriøs, og Lyngby-svømmeren syntes rigtig godt om, at der var mere end DM-medaljer at svømme om.

 
22-11-2017 17:27:00

Cecilie Wiuff skal sammen med syv andre seniorsvømmere repræsentere Danmark til Nordiske Mesterskaber for seniorsvømmere, som afholdes på Island i december.

 
21-11-2017 15:50:00

Ved DM i Greve blev det danske NM-hold udtaget, bestående af otte seniorsvømmere, der skal ud og forsvare de røde og hvide farver i Island. Læs mere her.

 
21-11-2017

Dansk Svømmeunions landstræner Dean Boles har valgt at supplere holdet med yderligere en svømmer og en træner.

 
20-11-2017 21:10:00

Efter at have vundet de fleste af årets World Cups var det ikke overraskende Sarah Sjöström og Chad Le Clos, som vandt årets World Cup samlet for henholdsvis kvinder og mænd.