Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Februar
2018
Svømning
Masters Challenge 2018
Kranj
3
Marts
2018
Svømning
Antwerp Diamond Speedo Race
Antwerpen
9
Marts
2018
Svømning
FFN Golden Tour
Sarcelles, Paris

EM på kortbane

 

Euro Meet

 

Tekst
Tekst


Victoria Bierre er nu en del af holdet på NTC


21-01-2018 13:59:30:
Af: Freja Marquardt

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været. 


Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. Beslutningen om skiftet er taget efter længere overvejelser og i samråd med både forældre,  sportschef og trænere.  

 

”Jeg har nok altid haft en langsigtet plan om at blive en del af træningsmiljøet på det nationale træningscenter men har ikke før nu følt, at tiden var inde til at tage skridtet. Jeg har været superglad for at svømme i Herlev og Gladsaxe, men jeg er ikke i tvivl om, at NTC har noget særligt at byde på for mig som seniorsvømmer. NTC er nok det bedste og mest elitære svømmemiljø i Danmark, og jeg er både stolt og taknemmelig over at få chancen for at træne med den danske elite på både svømmer- og trænersiden,” siger Victoria Bierre.

 

Efter en velfortjent ferie er Victoria Bierre vendt tilbage til træningen, og har nu prøvet kræfter med sit nye træningsmiljø. Her er hun blevet taget godt imod af både trænere og svømmere, og hun føler allerede nu, at der er et rigtig godt sammenhold på holdet. Selvom det hele stadig er meget nyt, så er GSC-svømmeren slet ikke tvivl om, at det var det rette at gøre.

 

”Jeg er virkelig glad for, at jeg er flyttet på NTC. Træningsmiljøet er rigtig godt, og træningen er både sjov og udfordrende. Det hele er stadig meget nyt og spændende. Jeg har kun haft min hverdag på NTC i lidt over to uger, men jeg synes, at jeg i samarbejde med trænerteamet, svømmeunionen og min skole har fundet en optimal løsning på, at både skole og svømningen kan forenes,” siger Victoria Bierre.

 

 

 

Victoria Bierre fra GSC er nu en fast del af

træningsmiljøet på NTC.

Foto: Dansk Svømmeunion. 

 

 

Skiftet til NTC betyder, at Victoria Bierre får en del mere transporttid, og selvom hun får mere travlt, så er dét det hele værd. Hun er nemlig sikker på at skiftet til NTC vil hæve hendes niveau, og hun finder det utroligt motiverende at være i et miljø, hvor tilgangen til både træning og de omkringliggende aspekter til elitesporten er så professionel.

 

”Jeg har i samarbejde med Martin og Mads allerede fundet nogle indsatsområder, som jeg virkelig skal arbejde med i den kommende sæson. Jeg tror, at NTC’s mere individualiserede træning og mange gode tilbud i form at fysisk og mental træning kan hjælpe mig til at få indfriet mine store sportslige ambitioner,” siger Victoria Bierre.

 

 

SvømmeSport takker Victoria Bierre for interviewet! 

Se de seneste nyheder

20-02-2018 15:03:00

Partnerskabsaftalen er toårig og er den fjerde indgåede aftale om talentudviklingsmiljøer - en femte ligger også klar til underskrivelse inden længe.

 
19-02-2018 18:34:41

Svømmeklubben S68 afholder i samarbejde med Dansk Svømmeunion Vest Junior/Senior Langbanemesterskab i Hjørring. 

 
15-02-2018 17:29:47

Det var en glædelig overraskelse for Mads Hjorth at vinde prisen som Årets Årgangs-/Juniortræner tilbage i 2016. 

 
14-02-2018 08:55:57

H2Odense er ligesom mange andre klubber også taget på træningslejr i vinterferien. Klubbens førstehold er taget under varmere himmelstrøg og nyder nu solen i Tyrkiet. 

 
13-02-2018 17:45:15

Lørdag den 10. februar kørte Esbjerg Svømmeklubs andenhold mod Eindhoven i Holland. SvømmeSport har været i kontakt med svømmeren Michelle Kramer, og hun giver her en update.