Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


FINA laver ændringer i World Cup kalenderen


24-02-2013 11:39:10:
Af: Mads Hjorth

Rækken af stævner, som sidste år blev domineret af ungarske Katinka Hosszu, får bl.a. back-to-back stævner.


Efter et FINA-møde i Barcelona i går har FINA meddelt, at der sker et par ændringer i tidspunkterne for afviklingen af World Cup stævnerne.

 

Et par af stævnerne vil blive svømme lige efter hinanden til sommer, hvor Eindhoven lægger bassinet til stævnet d. 7.-8. august, og Berlin afholder stævnet d. 9.-10. august. Disse stævner skulle også kunne tiltrække svømmere fra VM på langbane i Barcelona, som afvikles d. 19. juli-4. august.

 

Derefter vil seks World Cup stævner bliver afviklet i oktober og november, hvor Moskva, Dubai, Doha, Singapore, Tokyo og Bejing er værter.

 

Ikke alle er dog lige glade for ændringerne. Jessica Hardy har skrevet på Twitter: "New world cup schedule = impossible for Americans. Thanks FINA".

 

Hele historien kan læses på Swimmingworldmagazine.
Tags: World Cup

Se de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.