Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Februar
2018
Svømning
Masters Challenge 2018
Kranj
3
Marts
2018
Svømning
Antwerp Diamond Speedo Race
Antwerpen
9
Marts
2018
Svømning
FFN Golden Tour
Sarcelles, Paris

EM på kortbane

 

Euro Meet

 

Tekst
Tekst


Svømmesporten fejres onsdag aften ved Dansk Svømme Award


31-01-2017 08:45:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I morgen aften skal de flotte resultater i dansk svømning 2016 fejres ved et kæmpe show i Cirkusbygningen i København. Læs meget mere om Dansk Svømme Award 2017 her.


Så er der ikke længe til, at Cirkusbygningen i København slår dørene op for et kæmpe show. Onsdag aften skal dansk svømning nemlig hyldes ved en kæmpe svømmefest, hvor alle de flotte resultater fra 2016 skal fejres.

 

Aftenen vil byde på gallamiddag, masser af god underholdning og et gensyn med de store øjeblikke fra årets stævner og mesterskaber, hvor svømmere, klubber, trænere, officials, frivillige og mange flere skal hyldes.

 

Med Dansk Svømme Award 2017 er det anden gang, at et show som dette holdes, og i år er det noget helt særligt, da vi i løbet af det seneste år har oplevet historiske triumfer og store personlige præstationer fra vores elitesvømmere.

 

Det bliver en fest i selskab med svømmestjerner som Pernille Blume, Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen og Viktor Bromer.

 

Følg med, og se hvem der vinder priserne som Årets Damesvømmer, Årets Herresvømmer, Den Gyldne Badehætte, Årets Træner, Årets Årgangs-/Juniortræner, Talentprisen, Officialprisen, Årets Klub, Årets ildsjæl samt det 14. medlem af Svømmesportens Hall of Fame.

 

Udover at vi kan se frem til overrækkelsen af disse flotte priser, vil aftenen også byde på underholdning fra Wallmanns dygtige artister og selvfølgelig en masse anekdoter og humor fra aftenens vært Michael Stærke.

 

Derudover havde Dansk Svømmeunion også tidligere på måneden glæden af at kunne afsløre, at unionens protektor, Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, har takket ja til at opleve Dansk Svømme Award 2017 fra salen i Cirkusbygningen.

 

Du har også stadig muligheden for at deltage i festlighederne denne onsdag aften og være med til at fejre dansk svømmesport!

Billetsalget løber nemlig indtil klokken 12:00 i dag, så du kan lige nå at smutte ind forbi Ticketmaster.dk og få fat i din og dit svømmenetværks billetter!

 

Du kan læse meget mere om awardshowet og de ni priser her.

 

Vi glæder os til en festlig aften i svømningens tegn! 

  

Se de seneste nyheder

20-02-2018 15:03:00

Partnerskabsaftalen er toårig og er den fjerde indgåede aftale om talentudviklingsmiljøer - en femte ligger også klar til underskrivelse inden længe.

 
19-02-2018 18:34:41

Svømmeklubben S68 afholder i samarbejde med Dansk Svømmeunion Vest Junior/Senior Langbanemesterskab i Hjørring. 

 
15-02-2018 17:29:47

Det var en glædelig overraskelse for Mads Hjorth at vinde prisen som Årets Årgangs-/Juniortræner tilbage i 2016. 

 
14-02-2018 08:55:57

H2Odense er ligesom mange andre klubber også taget på træningslejr i vinterferien. Klubbens førstehold er taget under varmere himmelstrøg og nyder nu solen i Tyrkiet. 

 
13-02-2018 17:45:15

Lørdag den 10. februar kørte Esbjerg Svømmeklubs andenhold mod Eindhoven i Holland. SvømmeSport har været i kontakt med svømmeren Michelle Kramer, og hun giver her en update.