Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af to skribenter. For øjeblikket er det Laura Rosenkvist Schultz og Klaus Bach Christensen, der leverer nyt til sitet hver dag. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til skribenterne på e-mail: journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
Oktober
2017
Svømning
Republic Day Championships
.
3
November
2017
Svømning
Herning Grand Prix 2017
Herning Svømmehal
4
November
2017
Svømning
International Swimmeeting Southtyrol
Bolzano

VM-langbane Budapest

 

VM-junior langbane

Tekst
Tekst


”Jeg elsker at konkurrere”


19-03-2017 18:15:00:
Af: Johanne Tolstrup

Som optakt til Danish Open bringer SvømmeSport her et interview med Signe Bro, som har vist rigtig gode takter den seneste tid. Læs med her!


Signe Bro fra Lyngby Svømmeklub/NTC er netop vendt hjem fra den stævne-træningslejr-stævne-tur, som en NTC-trup og en del af seniorlandsholdet deltog i i begyndelsen af marts måned. Især ved turens første stævne, Antwerp Speedo Diamond Race, viste Signe rigtig gode takter, da hun satte store personlige rekorder på både 50, 100 og 200 meter fri. Signes 100 meter fri var blot 4/100 af et sekund over kravtiden til sommerens VM i Budapest og blev desuden kåret til ’Female performance of the meet’.

 

Turen til Belgien og Skotland skulle ses som et led i forberedelserne til forårets højdepunkt Danish Open, hvor toppen af dansk svømning mødes for at kæmpe om podieplaceringer og kvalifikationer til sommerens store mesterskaber. I den forbindelse har SvømmeSport fanget Signe til en snak om forventningerne til netop Danish Open og om, hvad hun ser mest frem til ved at konkurrere ved stævnet:

 

- Jeg ser rigtig meget frem til at se, hvor hurtigt jeg kan svømme, når jeg er nedtrappet og jeg glæder mig til at se, hvor langt min træning kan tage mig. Det er gået meget godt indtil videre, så det bliver sjovt at se, hvad jeg kan gøre nu, fortæller Signe.

 

Ved Danish Open er Signe at finde på startlisten i de kortere crawlløb, som er de løb, hun satser på. Udover hurtige tider i netop 50, 100 og 200 meter fri, så forventer Signe at se en forbedring i den tekniske del af løbene:

 

- Jeg skal svømme 50, 100 og 200 fri, men der har været mest fokus på min 200 fri i forløbet op til Danish Open, fortæller Signe og fortsætter:

 

- Jeg forventer at se en forbedring i min teknik, mit benspark og mine vendinger. Hvis alle disse ting sidder i skabet på dagen, så tror jeg, at der kan ske nogle store og sjove ting.

 

For Signes vedkommende spiller det en afgørende rolle, at det skal være sjovt at konkurrere og det er det, som er målet ved Danish Open:

 

- Mit mål med konkurrencen er at gå ud og have det sjovt. Jeg elsker at konkurrere - netop fordi det er træningen, der afspejler resultaterne. Det, der har fungeret rigtig godt for mig de seneste 6 måneder, er, at jeg har fundet ud af, at hvis jeg har det sjovt og hygger mig til konkurrencen, - og selvfølgelig også er seriøs når det gælder-, så kommer der som regel noget godt ud af det, uddyber Signe og fortæller følgende om de kommende måneder:

 

- Jeg skal svømme Danish Open i begyndelsen af april og ugen efter skal jeg deltage i Swedish Open, hvilket betyder, at jeg har hele påskeferien fri fra træning. Det bliver rigtig dejligt at få slappet lidt af og ladet op til næste periode med træning igen.

 

Mange tak til Signe for interviewet!

 

Hvis du gerne vil vide mere om Danish Open, så kan du med fordel smutte forbi SvømmeSports nyhed fra i går, hvor en masse nyttig information om stævnet er samlet.

 

Derudover vil SvømmeSport i de kommende to uger op til stævnet bringe en masse optaktshistorier med svømmere og trænere, så husk at følge med her på siden! 


Signe Bro, Lyngby Svømmeklub.

Foto: Patrick Kraemer.
Tags: Signe Bro

Se de seneste nyheder

22-10-2017 19:35:00

Søndag aften blev sidste finaleafsnit afviklet ved Swim Cup Amsterdam, hvor en stor gruppe NTC-svømmere har deltaget weekenden over. Find søndagens danske resultater her. 

 
21-10-2017 21:39:00

Lørdagens finaler havde endnu en gang dansk islæt, og flere af de deltagende NTC-svømmerne gjorde flot væsen af sig.

 
20-10-2017 21:29:00

Det blev til flere finalepladser, medaljer og personligerekorder for flere NTC-svømmere, som i weekenden deltager til Swim Cup Amsterdam.

 
20-10-2017 07:30:00

Victoria Bierre er en af de 35 svømmere, der er blevet udnævnt til at skulle være Respekt for vand-ambassadør for EM i København til december. Læs interviewet med hende her.

 
18-10-2017 20:11:00

Svømmeklubben Triton Ballerup blev nummer fem i Svømmeligaen, hvilket blandt andet skyldes stærke præstationer og personlige rekorder af Frans Johannesen og Lukas Gustafson.