Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af to skribenter. For øjeblikket er det Laura Rosenkvist Schultz og Klaus Bach Christensen, der leverer nyt til sitet hver dag. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til skribenterne på e-mail: journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
November
2017
Svømning
Syd Cup 2017
Hjortebro Hallen, Haderslev
1
December
2017
Svømning
Nordiske Senior & Junior kortbane
Reykjavik (ICE)
1
December
2017
Svømning
KVIK Årgangs Cup
Kastrup Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


DM Hold: Aalborg Svømmeklub er i front


07-10-2017 18:28:00:
Af: Klaus Bach Christensen

Andet afsnit til DM for Hold er netop færdig svømmet, og midtvejs fører Aalborg Svømmeklub med 460 point til sidste års vindere fra Sigma Swim.


Rigtig mange af landets svømmeklubber deltager i denne weekend i DM Hold, hvor svømmeklubberne konkurrerer mod hinanden i Svømmeligaen, 1., 2., 3. og 4. division. Midtvejs igennem årets DM Hold kan intet siges at være afgjort inden de to sidste stævneafsnit, som bliver svømmet i morgen formiddag og eftermiddag. I Svømmeligaen har Aalborg Svømmeklub lagt sig i front med 26.537 point efter de to første afsnit og fører altså med 460 point ned til de forsvarende danske mestre fra Sigma Swim. Efter løb 20 er hjemmebaneklubben i Svømmeligaen, KVIK Kastrup, placeret på en tredjeplads.

 

I 1. division har Helsingør Svømmeklub, som svømmer på hjemmebane, lagt godt fra land og topper midtvejs divisionen foran AGF og Gentofte.

 

I Viborg konkurrerer svømmeklubberne i svømningens 2. division. Efter lørdagens to første stævneafsnit har Holbæk Svømmeklub svømmet sig en smule foran de øvrige klubber i divisionen anført af Rikke Møller Pedersen og Sarah Bro. Viborg Svømmeklub er placeret på en foreløbig tredjeplads.

 

Du kan få det samlede overblik over pointstillingen i de fire divisioner og Svømmeligaen ved at klikke her.

På linket kan du i løbet af i morgen løbende følge den aktuelle pointstilling, som jævnligt bliver opdateret.

 

Alle konkurrencerne kan naturligvis også følges live på livetiming.dk
Tags: DM Hold

Se de seneste nyheder

23-11-2017 09:05:00

Atmosfæren til årets DM Kortbane var seriøs, og Lyngby-svømmeren syntes rigtig godt om, at der var mere end DM-medaljer at svømme om.

 
22-11-2017 17:27:00

Cecilie Wiuff skal sammen med syv andre seniorsvømmere repræsentere Danmark til Nordiske Mesterskaber for seniorsvømmere, som afholdes på Island i december.

 
21-11-2017 15:50:00

Ved DM i Greve blev det danske NM-hold udtaget, bestående af otte seniorsvømmere, der skal ud og forsvare de røde og hvide farver i Island. Læs mere her.

 
21-11-2017

Dansk Svømmeunions landstræner Dean Boles har valgt at supplere holdet med yderligere en svømmer og en træner.

 
20-11-2017 21:10:00

Efter at have vundet de fleste af årets World Cups var det ikke overraskende Sarah Sjöström og Chad Le Clos, som vandt årets World Cup samlet for henholdsvis kvinder og mænd.