Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Sara Sylvest ser frem til sit første NM på den internationale scene


28-11-2017 20:55:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

KVIK Kastrup-svømmeren Sara Sylvest deltager i weekenden ved sit første nordiske mesterskab som senior. Læs med her, hvor hun fortæller om forventningerne dertil.


Ved Nordiske Mesterskaber for seniorer, der finder sted i den kommende weekend i Reykjavik, stiller Danmark til start med otte svømmere. Her skal de hver især ud og prøve kræfter af med den internationale konkurrence, jagte de gode tider og repræsentere de danske farver på den nordiske scene.

Sara Sylvest (Svømmeklubben KVIK Kastrup) glæder sig til at komme af sted mod Island, hvor hun for første gang stiller til start ved et nordisk mesterskab uden for Danmark.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at deltage ved NM senior. Det er mit første nordiske mesterskab, som ikke foregår herhjemme i Danmark. Jeg deltog i 2014 ved NÅM, som blev afholdt i Bellahøj og senest til NJM i 2016 i Kolding, så det bliver sjovt at tage uden for Danmark til et nordisk mesterskab.

 

Sara og de resterende syv NM-svømmere blev udtaget til mesterskabet efter DM i Greve i denne måned, og KVIK Kastrup-svømmeren glæder sig nu til at komme ud og se, om tiden imellem de to stævner har givet noget ekstra til præstationen.

 

- Der er jo ikke gået så længe siden DM, hvor jeg kvalificerede mig til NM, men jeg har arbejdet med nogle småjusteringer til træning som, jeg håber, kan gøre mine tider lidt hurtigere. Og så bliver det jo spændende at komme ud og konkurrere med de andre svømmere og se, hvad jeg har at byde ind med, udtaler Sara og fortæller om forventningerne til stævnet:

 

- Det er jo altid sjovt at komme ud og svømme mod nogle andre, end dem man plejer. Jeg tror, det er sundt at komme ud og se, hvordan andre svømmer og ikke vide, hvor deres svagheder og styrker ligger inden løbet. Jeg glæder mig bare til at komme ud og svømme stærkt og repræsentere Danmark.

Det giver altid et ekstra sus at komme ind i hallen i de danske farver. Der er en helt anderledes stemning til disse mesterskaber i forhold til de danske. Vi svømmere giver os vist altid lidt ekstra, når vi ved, at vi svømmer for Danmark.

 

- NM er jo et skridt på vejen i min internationale karriere, og da jeg kun lige er blevet senior, er jeg egentlig godt tilfreds med at starte ud med NM. Det viser jo, at jeg også kan gøre mig gældende på den internationale scene, nu som senior. Det er altid godt at komme ud og snakke med andre trænere og svømmere, end man plejer. Jeg synes altid, at jeg har nye ting at arbejde med, når jeg kommer hjem, når der har været nye øjne på mig.

 

Afsluttende udtaler Sara:

 

- Jeg ser allermest frem til at komme ud og konkurrere igen og forhåbentlig få nogle nye personlige rekorder med hjem.

 

Mange tak til Sara for interviewet!

 

De resterende syv svømmere, der er udtaget til Nordiske Mesterskaber for seniorer, er:

Andreas Kaas Elmgreen, Lyngby Svømmeklub

Anna Brandt Nielsen, Lyngby Svømmeklub

Cecilie Wiuff, Herlev Svømning

Jacob M. Jørgensen, KVIK Kastrup

Jonas Nervil Kistorp, Lyngby Svømmeklub/NTC

Klara Reeh, Lyngby Svømmeklub

Mikkel Gadgaard, Esbjerg Svømmeklub

 

Privatfoto.

 Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.