Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

20
Oktober
2019
22
Oktober
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst

 

Velkommen på SvømmeSports hjemmeside

Nyhedssitet SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har hjemmesiden været styret af studentermedarbejdere, som har fulgt redaktionsplaner udarbejdet i samarbejde med Dansk Svømmeunion. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.

SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org

www.svoem.org finder du alle de informationer, der knytter sig til hele organisationen og dens aktiviteter og tilbud. Det er her du finder kontaktdata på alle sektioner og udvalg. Det er her du finder regler og vedtægter, der knytter sig til de sportslige discipliner i unionen. Regler, som de er defineret af LEN og FINA, finder du også her. Søger du mesterskabsoversigter, rekordoversigter, mulighed for anmeldelse af stævner, kluboversigter, kursustilbud, orientering om generalforsamling, årsmøder med meget mere, er det også på www.svoem.org, det findes.

Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk